sunnuntaina, toukokuuta 19, 2013

Kesä on täällä!

Mun kesä on viimein alkanu, koska eilen oli ensimmäinen ukkosmyrsky ja tänään oli eka kerta kun lähin ulos sortseissa ja otin aurinkoa bikineissä voikukkien keskellä. Näin myös kukkivan tuomen sydän. Mun mielestä on kivaa, että meiän melkeen ovella on tämmönen nurtsi jolla hengaa. Varvaskuvassa toi kerrostalo tossa autojen takana on meiän talo ja meiän rappu. Mutta eipä tästä nurtsista kauaa oo iloa enää kun muutetaan :D. Siinä kämpässä onkin sit oma piha ja oma nurtsi, kuin myös hieno nurmikenttä ihan vieressä, joten aurinkoa voi palvoa hyvin, jee!

Perjantaina käytiin äitin ja Veerun kanssa Tapiolassa Kaisan Caféssa, josta on tullu meiän lempparipaikka ja käytiin samalla myös kirpparilla. Mulla oli päällä musta maksihame, kiilakorkkarit ja kiva hihaton, sekä värikäs laukku ja lentäjäarskat ja veeru sano että näytän siltä kun oisin shoppailemassa Pariisissa :D. Mun toinen maksihamekokeilu sai siis positiivisen vastaanoton. Kirpparilta löysin pari kivaa juttua ja kahvilassa jutut oli taas kerran niin hyviä! Tämän jälkeen menin porukoille yöksi ja nukuin Ebonyn kanssa meiän saunamökissä ja nukuin niiiin hyvin Ebony kyljessä. Launtaina lähettiin äitin ja koirien kaa kiertämään Kaitalampi ja oi että miten ihana lenkki ja kauniita paikkoja! Harmittaa kun en tajunnu ees ottaa kuvia. Sitten kotiin kattoo matsia, grillailee ja siivoo mun tavaroita varastosta ja löysin mut ihanat sandaalit, crocsit, spiderman-pyyhkeen ja kokkiveitsen eli hyvä aarteenetsintä! Illaksi lähettiinkin sitten Krisulle kattomaan viisut ja oli kaikenkaikkiaan tosi kiva päivä! Hirveen rentoutunu olo aina kun on käyny porukoilla vähän pidemmän kaavan mukaan.

Kiva fiilis myös siksi, että enää viikko ja kaksi päivää siihen kun meen kattomaan mun tulevaa koiraa! Ja siksi, että en tartte kreikkaan enää muita hankintoja kuin aurinkorasvan.

Vähän kyllä harmittaa että ranne on jotenkin ihan rikki, enkä pysty laskee sille oikein painoo tai nostaa sillä mitään vähänkään painavaa, esim paistinpannua. Harmittaa myös että oon ruvennu näkee aika ahdistavia unia. Monissa on menossa joku maailmanloppu, tai maailman kaikki sähkösysteemit on kaatunu ja kaupungeissa mellastaa vaan erilaisia heimoja, jotka tappaa toisiaan tai että joku kaasupilvi on vallannu maan ja ulkona voi mennä vaan kaasunaamareilla. Ei kovin rentouttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...