perjantaina, heinäkuuta 26, 2013

Siskosteluu

Toissapäivänä käytiin villen ja Titiuun kaa mun porukoilla lenkkeilemässä ja tervehtimässä ihmisiä ja elukoita. Puhuttiin sitten että oltais lähössä ehkä leffaan ja Veeru siitä hyppäs meiän mukaan ja tuli yökyläilee. Tehtiin meillä ite pastaa ja sen kanssa kermaista pekonikevätsipulikastiketta ja ville teki siihen vielä oman pihan rosmariinilla maustettuja kanoja. Samalla Veeru tutustu Pasilan Eestinlaiva-jaksoon, koska seuraavana päivänä oltiin siskosten kesken menossa Tallinnaan. Ruoan jälkeen hyvin pian Lauri ilmestyi paikalle ja kohta oltiinkin jo matkalla leffaan. Leffana toimi Now you see me eli suomeksi kauniisti Suuri puhallus. Petyin, koska traileri anto odottaa oikeesti hyvää leffaa, mut vähän kämäseks se kyllä jäi. Muut ei kyllä valitellu, joten ehken vaan tajunnu :D. Tultiin meille, katottiin vielä Thor iltapalaksi ja sitten mentiin nukkumaan!
 Aamulla suuntana sitten olikin Katajanokka ja buffetti :D
 Ite söin jo alkupaloja ja kalaa niin hirveesti etten jaksanu pääruokia olleskaan :D. Jälkiruokia oli sitten pakko mahduttaa ees vähän. Mut oli kyllä sen verran hyvät sapuskat että tekis mieli lähtee laivailee ihan sen takia vaan :D.
 Tallinassa lähinnä käveleskeltiin vanhassa kaupungissa ja kierreltiin kauppoja. Harmitti kun yhessä ruokakaupassa oli halpoja sushilajitelmia mut sit sisko sano että toisessa on parempia eikä siellä sit ollukaan, eikä aika riittäny hakee edellisestä kaupasta. Oisin halunnu laivaevääksi sushia. Oltiin vähän liian huolettomia ton ajankäytön kanssa kun meinattiin jäädä laivasta :D.
 Ei jaksettu mennä kännikansan joukkoon, joten hengattiin Krisun tilavassa hytissä koko matka eväidemme kanssa :D. Krisu siis oli tuolla töissä, joten siks sillä oli hytti. Harrastettiin mm. meikkaamista ja telkkaria.
Satamassa missattiin just ratikka ja oli hieno ilma, joten päätettiin kävellä keskustaan. Oli mukava päivä ja mukaan tarttu maailman mukavin hame! Namnam, tekeepäs mieli buffettiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...