perjantaina, marraskuuta 22, 2013

Hiustenhoidosta

Siitä on varmaan joku vuosi kun viimeksi kirjottelin mun hiustuotteiden etsinnästä ja löytymisestä, joten nyt olisi hyvä päivittää tietoja ja suositella juttuja!

Elikkäs löysin nämä Flown palashampoot aika vahingossa, enkä ole kelkkaani kääntänyt! Ainoa aine jota päänahkaan voi laittaa ja tietää varmuudella ettei se tule kirvelemään tai kuivumaan tai kutisemaan jälkeenpäin. Käytän yleensä turvehamppupalaa, mutta ostin seuraavaksi kokeiluun teepuun, jonka pitäisi myös olla hyväksi herkälle päänahalle. Myös Titiuulla on oma palansa, kesäkukka. Joskus kirjottelin miten mun piti pestä hiukset enää kerran viikossa kun aloin käyttämään tätä, mutta kyllä nykyään pitää taas lähes jokapäivä pestä. Huono päänahka, minkäs sille voi :D. Mutta nykyään pää sentäs kestää sen pesemisen kun käyttää tätä!

Joskus kun päänahka on pitkään ollut kivana ja kaipaan vähän hoitoainettakin jostain syystä, käytän Avonin herbal-shampoita, jotka tuoksuu niiiin hyvältä! Siskoni joka tekee työtään kalliin kosmetiikan parissa kehuu tätä tuotetta myös.

Kun päänahka tai hiukset tai naama tai mikä tahansa kaipaa vähän kosteutusta ja hellää hoitoa, saatan tällä manteliöljyllä hemmotella. Tämä puteli on ostettu yli vuosi sitten Lifestä ja hintaa oli joku 7e ja kestää ja kestää!

Hiusnaamioiden virkaa hoitavat myös hunaja ja kookosöljy.

Seuraavaksi vuorossa onkin muutama random sekä huono tuote.

Marokkolainen argan-öljy, joka tuntuu olevan jotain muotia nyt. Sain Avonilta ja ihan kiva tuote kunhan osaa laittaa sitä tarpeeksi vähän! Laitoin kerran mielestäni erittäin vähän ja silti oli tuloksena kauhee rasvaletti jota häpesin koko päivän... Mutta en mä tätä kauheesti tartte kun on noi kaikki muutkin öljyt.

Sain tämän Trendin lukijaillasta, jossa jaeskeltiin lahjakasseja ja kotona totesin että ompas huono tuote. Parempiakin kuivashampoita olen kyllä käyttänyt, en suosittele! Anteeksi Biozell.

Tää oli niiiin huti ostos kun olla ja voi! Oikein Lidlistä ostin innoissani ihanasta tervantuoksusta, mutta kahden pesukerran jälkeen tuloksena oli semmonen takkupesä että varmaan puolet hiuksista irtos siinä selvittelyssä. Nykyään siis pesen tolla palashampoolla jossa ei oo mitään hoitoaineominaisuuksia, enkä silti harjaa hiuksia kun ehkä kerran viikossa, eli hiukset ei oo kovin helposti takuttuvat. Harmittaa koska toi on halpaa ja tuoksuu niin ihanalta, nyyh. Et täältä löytyy tervashampoota jollekin ellei toi sitten villelle käy.

Eli tässä erittäin vaikeapäänahkaisen ihmisen vinkit, olkaa hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...