tiistaina, marraskuuta 26, 2013

Näin voi käydä

Oon tässä vähän harrastanu vanhojen vaatteiden ja muun tavaran myymistä ja olin sitten ottamassa farkuista kuvia. Joku olikin myös hyvin kiinnostunut tästä hommasta. Koira kannattaa hankkia ainakin seuraavien syiden takia:

1. Kuinka usein tulee lähettyä hirveellä harmaalla ja märällä tihkusadeilmalla ulos muuten vaan käveleskelee? No ei varmaan koskaan. Koiran kanssa on kuiteskin pakko lähteä ja ainakin mun mielestä lopuksi juuri ne kauheet tihkusadeilmat on sitten lopulta ne kaikista virkistävimmät lenkit.

2. Kuinka usein tulee herättyä aikasemmin siks että kerkii tehä pienen aamulenkin? No ei ikinä! Koiran kanssa kuitenkin tähänkin joutuu taipumaan ja jaksaa kyllä päivän paljon paremmin kun on virkistynyt heti aamusta.

3. Kuinka useesti lähtee kotoa kiireessä ja on laittanu ihan liian vähän/paljon vaatetta päälle, koska ei tiennyt mimmoinen ilma on oikeasti kun säätiedotukset ja mittarit ei sittenkään näytä ihan totuutta? Tosi usein! Eipä enää koska yleensä koira pitää viiä pihalle ennenkun lähtee mihinkään ja näin saa aika hyvän käsityksen siitä mimmonen sää oikeasti on.

4. Kuinka usein tulee istuttua sohvalla tai lagattua koneella ilman että keksii itselleen tekemistä? No mä en kauheen usein mut monet muut kyllä! Koiran kanssa löytyy aina karvapalloja joita kerätä, silputtuja vessapaperirullia ja munakennoja, hukassa olevia sukkia, kaatuneita ruokakippoja ja muuta jännää siivottavaa. Koira ei myöskään ikinä ole pahoillaan siitä jos joutuu ylimääräiselle lenkille tai jos sen kanssa leikitäänkin vähän enemmän pallolla tänään.

5. Lisäksi koiraan kiintyy niin nopeasti, että pelkkä sen läsnäolo aiheuttaa iloa jokaisena päivänä. Kenelle ei kelpaisi ylimääräiset ilonhetket?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...