maanantaina, huhtikuuta 21, 2014

Pääsiäinen

Mun pääsiäiseen on kuulunut tommosen loistavan valoisen palluran palvomisen lisäksi seuraavia:

 Eli olin porukoilla pari päivää hengailemassa elukoiden kanssa ja villekin kävi pyörähtämässä kaksi kertaa. Lenkkeilyä, ulkona hillumista ja muuta.
On kans ollu siitä kummallinen kevät, että samaan aikaan samalla lenkillä oon nähny leskenlehtiä, sinivuokkoja ja valkovuokkoja! Yleensä nää kolme ei kasva samoihin aikoihin.
Tottakai mukaan mahtuu myös muutama silmiä ärsyttävä animaatio :D. Lähinnä villen ja eläinten yhteiselosta :D.
 Ruokajuomapuolta on tietenkin myös kuulunut pääsiäiseen. Äiti päätti avata lahjapullonsa kuohuvaa ja totesi että nyt aletaan ryyppäämään! Tuloksena se, että itse join yhden lasin ja äiti loput :D.
Erittäin hyvää salaattia sekä pääsiäisen mukaan keltaista kasvissosekeittoa kiinalaisista kulhoista kiinalaisilla lusikoilla :D.
Isi käski ottaa tästä fetalammaspadasta kuvia ja laittamaan blogiin, koska kuulemma kukaan ei muuten usko että oon syöny mitään. Unohdin tietysti ottaa valmiista padasta kuvan kun oli niin hyvä tuoksu ja nälkä! Mutta voin kertoa että hyvää oli ja maistu ihan kreikalta!

Eilen eksyttiin sitten villen kanssa hamppareille Graniin. Oli hyvää, vaikkakin Funky Burger on vienyt nyt mun sydämen valkosipulimajoneesillaan. Sisko teki myös bebejä keltaisella kuorrutteella, mutten muistanut ottaa niistä kuvaa ja tämän aamun aloitin isolla lasillisella keltaista tuoremehua.

Pääsiäiseen mahtui myös katamaria, saunomista ja elokuvia. Ollut ihanan rentouttavaa kyllä ja kohta suuntaan taas tuonne ottamaan arskaa takapihalle! Tarkoituksena oli palaa jotta alkukevään rusketus olisi taattu, mutten ole vielä onnistunut vaikka eilen nukahdin tuonne pihalle kolme kertaa :D. Hyvää viimeistä pääsiäispäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...