keskiviikkona, syyskuuta 03, 2014

Matka alkaa Barcelonasta

Me lähdettiin 28.7. lentokoneella kohti Barcelonaa, jonne monet on mua kehottanu menemään, että varmasti tykkäisin tosi paljon. La Ramblan kävelykatu oli tunnelmallinen illalla, kaunista arkkitehtuuria löyty ja viehättäviä asuinalueita kahviloineen sekä pitkä ranta oman kulttuurinsa kanssa, mutta silti kaupunki ei kyllä iskeny kauheesti. Oltiin kuitenkin vaan kaks päivää, mutta ei harmittanu siirtyä eteenpäin. Ihmiset käveli päin eikä mlle välittynyt semmonen lämmin ja tervetullut tunnelma, mihin on tottunu muualla käydessä. En kyllä kieltäytyisi jos joku kysyisi seuraksi Barcelonaan, mutta ite en välttämättä sinne reissua tee, kun on niin paljon muitakin paikkoja joissa käydä! Tietysti Sagrada Familia olis ollu upee sisältä, mutta niillä hinnoilla ja jonoilla ei kiinnostanu jäädä helteeseen seisoo. Seuraavaksi kuitenkin pieni kuvaoksennus, koska sehän lomajutuissa on aina tärkeintä.


 Barcelonassa yhdistyy kuitenkin kivasti kaupunki- sekä rantaloma, jos sellaista kaipaa, kulttuuria löytyy, shoppausmahdollisuuksia sekä ruokaa, kunhan sen osaa etsiä!

2 kommenttia:

  1. Kaikki aina hehkuttaa Barcelonaa, kai siellä on joskus käytävä mutta ei se kyllä oo mullekkaan ollut mikään sellanen kohde minne olis ihan pakko päästä. Sagrada Familian pitäisi tosin joskus nähdä.

    VastaaPoista
  2. Sagrada Familia oli upee jo ihan ulkopuoleltakin ja park Guell kans hieno, mutta molemmat vaatisi kyllä epäturistikauden, jotta niihin vois paremmin tutustua kunnolla. Jonot oli niin pitkät ja lippuhinnat suht korkeet, että ei sitten lähdetty tarkemmin tutustumaan. Parasta antia lomalla oli varmasti kävelymatkat, joita tehtiin kohteiden välillä, kun sai nähdä sitä "oikeaa" Barcelonaa ja ihastella arkkitehtuuria.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...