lauantaina, syyskuuta 20, 2014

Matka jatkui Sevillaan

Sevillasta tykkäsin heti jo paljon enemmän kun Barcelonasta. Paljon intiimimpi ja mukavampi kaupunki ja niin kaunis, kun mulle tehty, niinkun Minna joskus sanoi :D. Majotuttiin semmosessa hotellissa kun Reyes Catolicos ja voin kyllä suositella! Hyvä sijainti, ei ihan kaiken keskellä, mutta lyhyt matka vanhan kaupunkin "keskustaan". Hyvä ja mukava palvelu ja viehättävät huoneet.
Meiän hotellin aika vieressä oli tämmönen kiva ravintola, jonka sisällä oli joidenkin kotiovi ja kerran näinkin kun joku nainen kulki tosta roskapussin kanssa :D. Mielenkiintoista.


Meidän hotelissa oli kylpyamme, joka oli villen mielestä tietty paras juttu.Kuvasin muutaman hevosen, joita muuten oli kaikkialla!
Pidin tapas-kulttuurista ja söin muuten parhaat sushit ikinä tuolla ja tosi hyviä lohijuttuja!Ihastuin kans vähän jääteehen tuolla ja sekin siksi että tilasin yhessä raflassa vettä ja mulle tuotiin jäätee, eli se oli vähän niinkun vahinko :D.
Käytiin aivan ihanassa puistossa, jossa oli lintuja lammissa vaikka kuinka ja ihanan värikästä!

Plaza de españasta oltiin tietysti kuultu ja aateltiin että pitäähän se mennä kattomaan. Yllätykseksi tuli, että viidellä eurolla pääsi soutelemaan vallihautaan! :D.

Sain myös viimein hyvää paellaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...