tiistaina, tammikuuta 18, 2011

ei oo ollu nyt bronx

Perjantaina mun silmä tuli kipeeks, lauantaina alaluomessa tuntu kova patti.
Lauantaina ostin uusia kivoja halpoja vaatejuttuja, olin Minnan kaa ja me eksyttiin matkalla Murhikselle muutamaankin kertaan, mutta naurettiinkin tosi runsaasti ja hauskaa oli!
Lauantaina Murhiksella oli tosi hauskaa kans, ja Murhiksen kämppä on iihaaanaaa <3.
Suunnattiin yöllä tavastialle ja saatiin auto parkkiin lähelle.

Tavastialla oli suurimmaksi osin tylsää musiikkia, siis oikeesti, huonosti tanssittavaa ja DJ pätki biisejä ihan oudosti ja pitkitti tylsimpiä. Jonot vessaan ja tiskille ei tuntunu liikkuvan mihinkään ja keski-ikä vaikutti laskeneen. Hauskaa oli silti, mut jotenkin paljon laimeempaa ku yleensä. 
Sunnuntaina mun silmä oli tosi kipee, oli kurjaa herätä kun kotiin oli tullu joskus viiden maissa.
Lähettiin ajaa jäisellä tiellä, matkalla kohti kökkeliä ja hevostallia kunnes vastaan tulee bussi. Meilläpäin tiet on tosi kapeita ja kiemuroita ja nyt myös niin jäisiä että luistimillaki pääsis eteenpäin. Bussi tuli mutkassa niin läheltä, ettei siitä olisi edes mahtunut ohi ja PAM siinä oli auto vasen etukylki ja rengas paskana ja me Minnan kanssa ihan järkyttyneinä et mitä helvettiä.
Ooteltiin kylmissään poliisia ja vietettiin loppupäivä aika haamuina kun ei vaan osannu tajuta mitä on käyny.
En saanu unta ja maanataina silmä oli edellistäkin kipeempi. Koulussa ei tapahtunu mitään ennen ruokailua. Kolme tuntia facebookkia.
Tietotekniikantunnilla väsäsin koetta word2010llä ja voi juma ku on tottunu käyttää 2003-versioo, en löytäny tosta uudesta mitään! Koe pitäs tehä jossakin vähän reilu kahessatunnissa, mut mä väsäsin sitä melkeen neljä tuntia, enkä saanu ees valmiiks. No okei, normisti koe tehään ton kurssin jälkeen mut voi kokeilla suorittaa kurssia pelkällä kokeella heti aluksi.
Onneksi maikka lupas et saan jatkaa sen loppuun tänään.
Ton kokeen takia en kerinny käydä terkkarilla tätä silmää näyttämässä. enkä kansainvälisessä toimistossa kyselemässä työharjottelusta ulkomailla.
En myöskään saanu työpaikkaa, jonka oisin halunnu eniten ikinä.
Muistin bussin väärin ja piti oottaa kylmässä ja märässä liian kauan eiliseen mielentilaan nähden.
Illalla sain tietää että auto menee lunastukseen.

Päätin sit paistaa itelleni munakkaan pekonilla, otin ihanaa jugurttia, söin hyvin, katoin salkkarit, menin suihkuun, hoisin naaman, rasvasin jalat ja tatuoinnit hyväntuoksusella rasvalla, tein pesän sänkyyn ja katoin kolme jaksoo skinssiä ja kävin nukkumaan. Autto pahaa fiilistä ainakin sillon.

Nyt oon webbigrafiikan tunnilla, tää on kivaa. Mut on nälkä, se on tyhmää. Silmä on kipee ja toivon et pääsen tänään terkkarille, vaikka vois mennä kyllä terveyskeskukseenkin mut sinne ei ikin saa aikoja ellei oo kuumetta. Sanon et mulla on kuumetta silmässä. Pitäs maksaa yks iso lasku.
Nyt ois parasta hyvässä seurassa rakentaa maja tai pesä ja syyä namnam kiinalaista ja kattoo skinssiä tai muuta söpöö tai vaan kuunnella musaa. Oon vähän jumissa edelleen.

2 kommenttia:

  1. joo älä, toi tavastiakommentti oli ihan asiaa. toivotaa et se oli vaa nyt tää kerta. :<

    VastaaPoista
  2. en sori haluu enää mennä jos sun poikakaveri soittaa siel ;( Meen vaan ku Erkko on!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...