tiistaina, tammikuuta 04, 2011

Kävin riehuu

Oikeesti toi on niin kuntourheilua rämpii tuolla hangessa joka yltää yli polven! Kävin fiilistelemässä, koska on luvattu lauhtuvaa, jopa plussaa! Sitten mun talvimaailma menee pilalle :(. Jännää että äsken astuin ovesta sisään ja ulkona oli vielä valoisaa, kun kiipesin yläkertaan ja katoin ikkunasta oli jo pimeää.

 Enna ja minä! En toki oo valvonu johkin kuuteen ja nukkunu vähän ja huonosti, näkee ehkä naamasta :D.

Meiän lenkki oli pituudeltaan ehkä joku kaks kilometriä, mutta ihan tajuttoman raskas ton lumen takia! Kiivettiin semmoselle kalliolle jossa tykkään käydä istuskelemassa ja kattelemassa järveä.

 Luminenäneidit <3 Ois pitäny saaha meistä kaikista kolmesta yhteiskuva koska Lahden perheen kaikki Eet, Eve, Ebony ja Enna lähti lenkkeilee yhessä :D.

 Ebony asettuu usein mun jalkojen päälle makaamaan jos käyn istuu tai makaamaan maahan, nytkin se ihan onnessaan hengas vaiks kuin kauan tossa :D Toi musta möykky siis on mun jalkaa.

 Tää nyt ei oo mikään hyvä kuva, mutta Ennalla on niin hauska ilme, korvat pystyssä ja tajusin että sillähän on herranen aika valkosta kuonossa! :D Rupesin miettii et ei salee oo ennen ollu mut on tainnu sittenkin :DD.

Tykkään siitä minkä väriset mun silmät on talvella luntavasten, joten saatte nyt pari mulkosilmäkuvaa, joku vois kans lahjottaa parit ripset tänne suuntaan? :D.

4 kommenttia:

 1. nyt vasta löysin sun blogin, vaikuttaa tosi kivalta rupeen varmaankin seuraileen :)
  mut mikä toi juttu sun silmän alapuolella on, näyttää huolestuttavalta? :D

  VastaaPoista
 2. se on semmonen luomi jota en ite ees huomaa koskaan kun se on ollu mulla ihan vauvasta :D.

  VastaaPoista
 3. Sori kun nyt kommentoin sulle joka postaukseen mutta ihania hauvvvvoja ♥

  VastaaPoista
 4. hahhah, eihän sitä nyt anteeks tartte pyydellä että kommentoi! :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...