tiistaina, tammikuuta 11, 2011

paskasta päivästä mahtava päivä!

Menin nukkumaan maanantai-iltana pahoilla mielin, koska tiistaina odottaisi vektoripiirtämistä, en vaa lämpee sille!

Heräsin yöllä ja unissani päätin etten tarttekaan kun 7 min aikaa et kerkiin nousta sängystä, syyä, laittaa päälle ja suorittaa muutkin aamutoimet ja lähteä pysäkille, unissani siis siirsin herätysaikaa.

Myöhästyin koulusta, jossa huomasin ettei mun edellisten tuntejen työtä löytynytkään enää mistään, tutkin kans kaikki raot jos oisin laittanu sen väärään paikkaan mut ei auta, alusta koko paska johon oli siihen mennessä menny jo seittemän tuntia.

Koulussa ilmastointi kääntyi taas vaihteeksi suuremmille kierroksille siinä yhentoistamaissa ja palelin.

Sitten päivä rupesi näyttämään vähän ilosempiakin asioita! Sain mm. työni valmiiksi ennätysajassa, ei siitä niin upea tullu kun oisin halunnu, mut valmis kun valmis!

Jussi tuli hakee mut koulusta <3. Meillä on nyt seurustelua takana 47 kuukautta jos laskettiin oikein! Meillä oli myös molemmilla paidat päällä, joissa oli katkaravunkuvio! Mikä suloinen sattuma kuukausipäivälle! Ei ollu kameraa mukana että ois voinu kuvaa Jussin paidan, mutta mun paita näytti tältä:

Carlingssin jostakin alennuksista joskus repästy mukaan halvalla! Kyllähän kissapaitoja nyt pitää aina olla. 

Jussi myös vaihtoi samanväriset kollarit jalkaan kun mullakin oli!

Melkeen torkuttiin sohvalla samalla kun kakkoselta pyöri piispan vihkiäiset. Suosittelen muuten nauhottamaan jotain jumalanpalvelusta vaikka soittimelle, tulee aika raukee fiilis!


Lähettiin Isoon-Omppuun ja tajusin et Lindex taitaa olla kohta mun suosikkikauppa! Ostin kaikkii kivoi juttuja kuten:
 Maailman söpöin kukkapaita! Nappaan nää uudet tuulet vähän myöhässä, mut ehkä parempi niin koska sit muut on jo kerinny kyllästyy niihin. Saan olla jättimulkosilmieni kanssa rauhassa kukkainen <3.

Olin tänään btw ihan ilman mitääään meikkiä koko päivän ohooho! Tää on niin jännää ku iho on kunnossa!

 Ostin kans semmosen ison mustan paidan jossa on vetskari takana ja tasku edessä, sekä sukkia niinkun oon jo usein Lindexiltä ostanu ja kahet tissiliivit koska ne oli melkeen kaikki -70% alennuksessa ja noi kukalliset oli liian söpöt jätettäväksi kauppaan.

Allaoleva koru oli kans söpö kukkamummo <3.


Ja tää maailman söpöin TUOLIII oli siitä ranneketjusta, josta jo kerroinkin.

Kaikki nämä paitsi sukat oli 70% tai 50% alennuksilla, en mä normilla hinnalla muutenkaan oikein mitään koskaan osta :D.


Oltiin lähös pois ja Jussi ehotti et käydään ostaa juotavaa, päädyttiin juhlapäivän kunniaksi Herra Hakkarainen limuihin koska niillä on niin söpöt etiketit ja pullot <3. Jussi sai banaanin koska se oli pissanväristä eli poikien juomaa ja minä sain vadelman, vaaleenpunasen eli tyttöjen juomaa!


Kaupasta matka jatkui mäkkärille, jossa saatiin nopeinta palvelua ikinä. Ajettiin saaliimme kanssa romanttiselle parkkipaikalle nauttimaan limuista, hampurilaisista ja nugeteista, paras tapa viettää merkkipäiviä <3.

Sain vielä kyydityksen kotiportille asti <3.

Kotona sitten mun käteen ojennettiin paras juttu ikinä, tittiditittiditiiiii:


Skinssiboksi! Josta siitäkin kerroin jo! Huvittais erittäin paljolti jäädä huomenna kotiin tämän murusen kanssa....

Viikonlopuksikin on luvassa menoa ja meininkiä hyvässä seurassa <3. Tanssimista ja hepostelua ja toivottavasti kans syötävää ja skinssejä <3. Nyt painun iltapalalle ja sitten ehkä yksi skinssi ja nukkumaan <3.

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...