tiistaina, tammikuuta 25, 2011

kouluiluu

Tykkään webbigrafiikasta ja olin jo sormet syyhyten selailemassa brusheja netistä, suuret suunnitelmat mielessä. MUTTA meille isketään edelleenkin käteen tätä Artisteer kakkosta, joka tappaa kyl kaiken luovuuden, Päästään varmaan kohta sitten ihan kunnolla puhtaalta pohjalta luomaan juttuja. Tosi hauskaa tehä tommosen blogipohjan päälle jotain leipomon nettisivua, kamooon. Vielkun ei voi vaihtaa mitään teksteikään tuola sisällä.

 Tervetuloa Viialan leipomon blogiin, jee :D.

Watashi wa Eveliina desu! Oon jo tosi taitava japanissa, opiskelin eilen ekan oppitunnin :D. Mut oon ihan fiilareissa niistä merkeistä! Ihankun salakieltä koodais auki tai opettelis salakieltä, kyllä mä vielä opin! Oon vaan niin innoissani tosta, että skinssit ja kouluprojektit jää vähemmälle huomiolle vahingossa...

7 kommenttia:

 1. ollaan vissiin samassa koulussa. iteki väänsin viime viikolla viialan leipomolle uutta ulkoasua. ;>

  VastaaPoista
 2. oo jännää :D toi viialan leipomo kyllä muuttu viel aika moneen kertaan ja lopulta noi sivuvalikot hävis kokonaan :D

  VastaaPoista
 3. mä otin kans sivuvalikot pois. :D mäkin voisin joskus muistaa laittaa koulujuttuja blogiin muttaku ei muista niin ei muista.

  sulla on muuten tosi kiva blogi. :)

  VastaaPoista
 4. kiitos! kävin kans kurkkii sun ja liityin lukijaksi ;).

  VastaaPoista
 5. Mitä ihmettä. Me ei oltais ikinä saatu käyttää mitää valmiita pohjia, ulkoasuja tai mitää. Meitä ei edes opetettu käyttämään mitään tollasia juttuja vaan alotettiin photoshopissa iha tyhjästä ja koodattiin alusta loppuun. On kyl kiva ku pääsee ite päättämään kaiken alusta loppuun.

  VastaaPoista
 6. No sitä vähän mäkin, kun oon ite tehny ulkoasuja kolmasluokkalaisesta lähtien ja ihan paintilla ne ekat [!:D], niin tuntuu vähän oudolta et oikeesti opetetaan tämmöstä ja käytetään kaks päivää tommoseen ohjelmaan. Voiko muutenkaan kukaan oikeesti tehä jollakin tommosella ohjelmalla ulkoasun ja sit laittaa sinne copyrightit omiin nimiin? Toivottavasti ei.

  Tänään meille annetiin kasa palikoita joista piti koota ulkoasua. Ens kerralla sentäs saahaan jo alottaa ihan tyhjästä kaikki ite! :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...