perjantaina, huhtikuuta 26, 2013

Kuulumisia ja tekemisiä

 Oon siis harjottelussa kukkakaupassa, tai no puutarha-alan erikoisliikkeessä, eli puita, puskia, kukkia, yrttejä ja kaikkea löytyy eli tosi paljon myös on oppimista! Eilen oli tähän mennessä kivoin työpäivä kun sain hoitaa leikkokukkia, vaihtaa niille vedet ja leikata uudet imupinnat ja laitella piristeet ja muutenkin siistiä ja järjestellä niitä. Liikkeen floristi kertoi että koulussa kun opeteltiin imupintojen leikkaamista, joitain oppilaita vietiin tikattavaksi kun tuli leikeltyä sormeen. Pelotti aika paljon et kuin ison palan sormesta leikkaan irti mut selvisinkin monesta maljakollisesta kukkia ilman yhtään haavaa! Ehkä musta tulis hyvä floristi. Tähän hommaan meni aikaa joku puolisentoista tuntia, jonka jälkeen vähän hinnottelin ja järjestelin ruukkuja, jonka jälkeen sain kastella kaikki sisällä kasvavat kukat, joita on ihan älyttömästi :D. Opin miten orkideoja hoidetaan ja koko kasteluhomma oli tosi mukavaa kun sai rauhassa hoidella kukkia ja oli pitempi pätkä tekemistä. Eniten inhottaa semmoset hetket kun mulle ei oo mitään tiettyä tekemistä vaan niiden pitää siellä vähän keksimällä keksiä että mitä teen. Seuraavaksi iltavuorolaiset tuli töihin ja yksi puutarhuri työllisti mut kastelemaan oikeastaan kaikki taimipihan kasvit ja siinä menikin se melkeen kolme tuntia! :D Opin aika mukavasti että missä kohtaa sijaitsee mitkäkin kasvit. Lopuksi sain vielä vähän hinnotella amppelikukkia ja laittaa niitä esille. Voisin kyl tehä mielelläni työkseni semmosta et oppisin kaikista kukkasista et miten niitä hoidetaan ja saisin aina vaan pitää niistä huolta ja neuvoa asiakkaita jos ne jotain haluaa kukkasista tietää. Hinnottelu on kans aivan mielettömän rentouttavaa ja sitäkin tekisin mielelläni aina :D. En paljoa vaadi kyllä.
Eilen töiden jälkeen näin Krisua, ja kävin samalla pyörähtämässä entisen lukioni takana, jonne tulee keväisin hienot tulvat! Jostain syystä rakastan kun vesi tulvii :D.

Sitten vielä muutama kännykkäkuva, jotka arkistoista nyt sattui silmään. Mulla on ollu kirpparipöytä kohta kaks viikkoa Tapiolassa uudella kirpparilla nimeltä Toinen kierros. Siinä kirpparin yläpuolella on ihana kahvila nimeltä Kaisan Café ja ollaan sitten pari kertaa sinne eksytty :D. Noi kakkupalat ja muut on aika isoja eikä silti maksa kun joku kaks euroa ja ovat erittäin hyviä! Yleensä en muffinsseista välitä, mut toi oli niiiiin hyvää! Tän lisäks oli vielä suklaakakkua, lohipiirakkaa ja fetapinaattipiirakkaa :D.
Tää on vuoden vanha kuva viime keväältä kun ville kesken kotimatkan istahti maahan ja sano että haluaa nauttia auringosta :D. Tää kuva ilahdutti mua, joten halusin jakaa sen kun kyllä se kevät vielä tulee tänäkin vuonna!
Nyt oon kipeenä :(. Kurkku kipee, kuumetta ja muutenkin tosi flunssainen olo ja tekis mieli vaan nukkua, mutta en toisaalta halua sekoittaa mun unirytmiä joka vaivalla on hankittu :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...