sunnuntaina, kesäkuuta 30, 2013

Havaintoja

Pennun kanssa elämä on kyllä vähän erilaista kuin ilman pentua. Puutarhatyöt on sotkusempia, kun mukana on yksi nopea tassupari kaivamassa kuoppia, pudottamassa multaa pois ruukuista, varastamassa työkaluja sekä hanskoja minkä kerkiää sekä maistelemassa kasveja. Päätin tänään joogata pihalla, koska siinä samalla Titiuu saa sitten ulkoilla, mutta hänen mielestä joogaaminen oli varsin tylsää ja mun alustana toiminu pyyhe sai samantien kyytiä kun sen maahan asetin. Onneksi riiviö kuunteli aika nopeesti mun ehdotukset olla koskematta pyyhkeeseen ja lähti touhuamaan omiaan. Kaikki liikkeet joissa pää oli vähänkin lähellä maata, oli oivallinen tilaisuus tulla repimään hiuksia. Onneksi sain tämänkin puuhan lopetettua. Kerkesin rauhassa joogailla noin kymmenisen minuuttia, samalla liikkeiden väleissä tarkkaillen missä pentu puuhaa, kunnes mikään puska ei heilunut eikä mistään kuulunut touhuamisen ääniä, eikä Titiuu saapunut kutsuttaessa ja tajusin että lapsi on löytänyt aidasta reiän. Tämän episodin jälkeen Titiuuta on saanut tänään hakea aika monesti aidan takaa ja loppupäivästä karkaaminen olikin jo hauska leikki. Oven avaamista odotettiin innolla ja sitten rynnistettiin täysiä aitaa kohti, etittiin kolo ja karattiin toiselle puolelle. Nyt oon tässä ihmetelly et miten ne ihmiset hoitaa nää pentujutut joilla ei oo omaa pihaa jossa pitää pentuu vapaana, ja johon viskaa sitä vähän välii, kun oon ite jo yhen illan aikana ihan pulassa kun pitää oikeesti remmissä viiä jonnekin tota pissalle :D. Onneksi äitillä oli myyräverkkoa rulla ja saan huomenna sitä, niin voin tukkia kaikki koloset aidasta ja Titiuu pääsee taas hengailemaan vapaana pihalla meidän kanssa. Äsken kuitenkin tapahtui järkyttävin asia ikinä. Titiuu kaatoi pikkusen peilin joka oli kaappia vasten, jäi sen alle ja alotti semmosen älämölön ja päästi hätäpissatkin. Pikkunen pääsi pesulle ja rauhoittui nopeesti pyyhkeen sisässä mun sylissä, eikä enää muista koko tapahtumaa ja järsii tyytyväisenä possunkärsäänsä. Peili ei onneksi mennyt rikki ja Titiuuta ei varmaan oikeasti sattunut, koska sen liikkumisessa tai missään muussakaan ei näy mitään tavallisesta poikkeavaa. Outoa on myös se, että nykyään mua oikeesti rajottaa joku. Ennen mulle on aina käyny kaikki mökkireissut sun muut, mutta nyt oikeesti munkin pitää kattoa kalenteria ja kaikkea, jotta jutut onnistuu kun on tämä vauva perheessä!

Saa nähdä mitä huomenna tapahtuu, mutta sainpa tekemistä päiväksi kiitos Titiuun löydöksien :D. Pitää myös varottaa kaikkia, että täällä saattaa olla nykyään vähän enemmän koirajuttuja kun ennen!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa niin tutulta! :D Mustakin on todella kummallista, että nyt joudun oikeesti miettimään että voinko mennä sinne ja sinne, saako koira tulla mukaan vai pitäskö mun löytää sille hoitopaikka jne.

    Ja samanlainen riiviö täälläkin! Haiku oli eilen vähän aikaa iskällä hoidossa, nauratti kun meidän tullessa hakemaan pentua iskä selitti, ettei tiedä mitä on tapahtunut kun koko keittiön lattia juomakupin ympäriltä lainehtii vedestä - ei tainnut tietää, että Haikulla on (pahana) tapana kauhoa vedet kiposta lattialle tassuin... :D Tällä on vielä ihan hirveesti omaa tahtoa ja enemmän dominanssia ku vaikka Mirolla oli, leikeissään alistaa meidän collien 10-0 eikä hätkähdä tippaakaan vaikka vanhuudenäreä Miro murisee ja haukkuu vaan komentaa takas. Välillä mietin et mihinköhän oon pääni pistäny. :D

    Onnea kakarasta!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...