torstaina, kesäkuuta 20, 2013

Kuvapäiväkirja 16.6. - Laivailua ja muuta viihdettä Korfulla

 Aamu alkoi hieman aikaisemmin kun muina päivinä, koska oltiin menossa risteilylle. Hain aamupalaa ja aurinkorasvan ja suoritin nämä rituaalit parvekkeella ja katselin samalla merelle.
Pukeuduin helppoon härpäkemekkoon ja valitsin raikkaan turkoosit bikinit merimatkalle. Talossamme oli kirkkaan pirteät oranssit somisteseinät makuuhuoneissa ja ihanat tummat parrut katoissa. Muutenkin talo oli kaikista hienoin yöpymispaikka, jossa olen lomalla ollut.


Sitten oltiinkin jo naapurikylässä/kaupungissa Kassiopissa, eikä Minnalla ollut kenkiä.
Seuraavaksi meni aikaa laivalla.
Pysähdyttiin uimatauolle ja Minna hyppäsi veneestä.
Saavuttiin grillikohteeseen, jossa vietettiin aika monta tunia. Syötiin hyvää ruokaa omnomnom, leikittiin vedessä, tehtiin kävelylenkkejä matalassa vedessä ja otettiin arskaa.

Päästiin takaisin veneeseen ja supersankari-ville seisoi veneen keulassa tiikeriviittansa kanssa. Täällä kerrottiin myös vitsi, jolle naurettiin vielä parinkin päivän päästä, joka kuului näin:

Jykä: Miks ihmeessä tolla läskillä on hedelmä kädessä?
Murhis: Se on varmaan viemässä sitä roskikseen.

Hajoiltiin erittäin pahasti :DD.

 Saavuimme takaisin Kassiopiin ja otin kuvan kauniisti kukista jotka myös tuoksuivat erittäin hyvältä!
Takaisin autossa, Ville sekä meidän suuresti rakastama Loux lemon-limppari!
Tässä toinen meidän suuresti rakastama asia, eli naapurin koira! Saavuimme siis takaisin talolle ja mentiin silittelee ystäväämme. Suunniteltiin jo aika tosissaan että miten tän sais kuljetettua suomeen meidän mukana :D. Hänellä siis kyllä oli omistaja, mutta koirat ei niin kovin suuressa arvossa tuolla ole kun meillä, joten aateltiin että se varmaan antais koiran meille jos käytäs vaan kysymässä :D. Tällä poitsulla kuitenkin oli tyttökaveri, joka tuli iltaisin leikkimään, joten tyttö ois jääny ilman ystäväänsä jos oltas tää poika otettu mukaan, plus että tällä hauvalla oli kyl aika iso alue pihalla jossa hengaa, joten oli sillä paljon paremmat olot kun monella suomikoiralla! Mut aivan hurmaava tapaus! Oppi tunnistamaan meiän autonkin ja tuli heti aidalle moikkaa odottaa et tullaan moikkaa sitä :D.
 Reissun jälkeen kaikki oli aika kuumissaan, joten mentiin meiän lempimestaan, eli naapurin Ammukseen altailemaan. Ville otti itelleen yksityisaltaan juomineen ja juoma oli taas vaihteeksi lemonade!
 Minnan kaa meitä alko hiukomaan ja varjoonkin oli kiva päästä, joten käytiin katoksessa syömässä.
Veeru tuli paikalle ja kerroin et ranskalaiset oli tajuttoman hyvii, joten aateltiin tilaa veerun kaa yks lautanen puokkiin. Ei kuitenkaan jaksettu kävellä sisälle tilaa, joten lähetin viestin villelle joka oli sisällä et tilais meille :D
En oikein kestäny aurinkoo yhtään, joten menin päikkäreille. Osa lähti ostaa pitaleipiä viereisestä kaupungista, mut mun ei tehny mieli, joten jäin nukkuu.
Mun unet katkes kun sain puhelun että olisi lähtö jätskipaikkaan. Laitoin äkkiä jotain päälle ja menin pihalle odottaa kyytiä. Tarkotus oli ottaa kuva annoksista, mutta hups ne oli niin hyviä että tais mennä parempiin suihin ennenkun tajusin että kuva piti ottaa :D. Mut oli oikeesti parhaat jätskit ja vohvelit ikinä! Aivan mielettömiä.

Talolla oli jokapäiväisen dataushetken aika. Mukavaa omaa aikaa olla hetki kännykkänsä, toisen kännykän tai tabletin ääressä ja pelailla hölmöjä pelejä. Mensroom Mayhem oli mun henkilökohtainen lemppari :D.

Monet seuraavat tunnit meni Ammuksessa ruokaillessa ja nauraessa :D
Laitoin puhelimen lataukseen ja olin menossa nukkumaan, mutta jumituinkin vielä aika hyväksi aikaa olkkariin rupattelemaan ihmisten kanssa.

Sellainen oli yksi päivä Korfulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...