sunnuntaina, kesäkuuta 02, 2013

Mitä tein eilen

 Heräsin aamulla jo suhteellisen aikasin, koska täällä uudessa kämpässä ei oo pimennysverhoja ainakaan vielä, joten mun pää huijaantu et kello ois jo paljon kun aurinko niin aggressiivisesti tunki huoneeseen.
 Päätin mennä heti pesemään hampaat meidän ihanaan vessaan sydän.
 Väsytti vielä, koska olin valvonu myöhään, enkä jaksanu alkaa tekee mitään tähdellistä, joten menin takas sänkyyn ja koitin nukkuu, muttei siitä tullut mitään joten harrastin kännykkäilyä.
 Ulkona oli jo sen verran lämmin, että siirryin terassille ottaa aurinkoo. Pian olikin jo niin lämmin, että bikineillä pärjäsi ja hyppelehdin innoissani ettimään kivat bikinit mun bikinilaatikosta! Joo, mulla on nykysin ihan oma bikinilaatikko ja se on kivaa!
Muistin että halusin siirtää kukkasia ja tehä muutenkin puutarhahommia, joten etin muuttokamoista mun iloisesti pihalla-hanskat ja siirsin kukkaset ruukkuun, siirtelin vähän yrttejä ja muuta semmosta.
Puutarhahommissa tuli nälkä, joten menin tiskaamaan ja laittamaan lounasta. Mun heikkous on kananmunat ja pekoni, omnomnom!
 Lisäsin lounaaseeni nektariinin ja appelsiinimehua ja menin terassille nauttimaan.
 Odottelin siskoa kylään, jotten aattelin käydä suihkussa kun hiukset oli likaset.
 Seuraavaksi suunnistin sohvalle kylpytakissa datailee samalla kun odottelin siskoa.

Unohdin tietysti koko kuvaushomman kun sisko tuli, joten tässä kuva otettuna sen jälkeen kun käytiin mriän vanhassa kämpässä hakemassa blenderi ja pakastimen sisukset kävelemällä, koska entiselle kämpälle on matkaa joku kilsa.
Kun tultiin reissultamme, tehtiin hyvää smoothieta ja taas vaihteeksi nautiskeltiin terassilla. Tohon paistaa aurinko koko päivän!
Juuri kun sisko oli lähteny, löysin meiän pihasta sitruunaminttupuskan! Eikä tää oo mikään ihan pieni puska edes! Innostuin ja tein lisää smoothieta, jota maustoin tällä, namnam tuli hyvää! Kolme ihmistä mun lisäks maisto tätä ja tykkäs! Suunnittelen jo kaikkia jälkiruokia johon tota vois tunkea, ehdotuksia otetaan kans vastaan!
Seuraavaksi menikin ihan hyvänverran aikaa taas ylläripylläri tuolla terassilla ja otin myös lasillisen naminamismoothieta!

Sitten saapui Minna sekä Jaakko, joka ei nyt näy kuvassa.
Oltiin Minnan kaa himoittu snackyn majoneeseja jo hyvänaikaa, joten päädyttiin sitten sinne, OMNOMNOM! Jaakko söi jonkun sairaan ison hampparin. Ite söin kanahampparin ja se oli kyl tosi mehukas!
Tultiin takasin ja Minna harrasti liikuntaa ja Jaakko lähti. Jossain tässävälissä myös äiti ja toinen sisko kävi kylässä ja tarjoilin niillekin smoothieta, mut en tietty muistanu kuvailla sinä aikana.

Jossain vaiheessa lähdettiin lenkille ja opetin Minnaa samalla kuvaamaan järkkärillä. Näitä kuvia ei siis oo otettu järkkärillä niinkun ehkä jostain peilikuvasta huomaa ja myös näiden laadusta :D.
Lenkin jälkeen Minna kokeili kuvailuu sisällä ja sit päädyttiinkin vessaan :D
 Sitten siirreltiin kuvia ja höpöteltiin, kunnes Minna lähti kotiin ja lainasin sille mun järkkäriä, jotta voi harjotella lisää.
Väsytti hirveesti, mutta telkkarista tuli jännä leffa jota en raaskinu jättää kesken, joten kattelin sen loppuun, jonka jälkeen menin nukkumaan. Ebony ei kuitenkaan rauhottunu makkarissa, joten siirryin sohvalle nukkumaan ja siinä olikin tosi hyvä nukkua! Että semmonen mun ensimmäinen kunnon päivä uudessa kodissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...