sunnuntaina, kesäkuuta 02, 2013

Minna kuvaa

Minna siis ei oo kuvaillu järkkärillä, eikä siitä touhusta mitään ymmärtänyt. Meiän on joku ikuisuus pitäny mennä vaan jonnekin mun järkkärin kaa silleen et samalla selostan Minnalle et miten se homma toimii. Nyt saatiin se viimein aikaiseksi ja Minna oivalsikin juttuja todella nopeasti! Ehkä me saadaan kohta uusi nerokas kuvaaja tähän maahan ;). Tein nyt randomkollaasin joistain Minnan ensimmäisen kuvauskerran kuvista! Käytiin siis vaan lenkittämässä Ebony ja siinä samalla jo suhteellisen hämärässä hyttysten syötävinä opetin :D.
Ostin joskus kirpparilta tommosen farkkupaidan eurolla ja aattelin leikkaa siitä liivin. En oo kuitenkaan saanu aikaseks ja farkkupaita on eksyny päälle useinkin kun on vaan tarvinnu jonkun pitkähihasen mutta kevyen paidan. Oonkin nyt tykästyny siihen niin, etten halua ees leikata siitä liiviä ja nyt Veeru saa lyödä mua kun joskus vuosia sitten sanoin että jos ikinä meen ostaa jonkun vaaleefarkkusen vaatteen niin mua saa lyyä :D. Tykkään kyllä erityisesti noista sinisistä adidaksista ton kanssa. Kyseinen mekkokin on erittäin mukava ja helppo kesävaate, joten tulee varmaan käytettyä! Sekin joku siskon vanha.

2 kommenttia:

  1. Miks sun blogin nimi on hamppukaupunki, jos et käytä huumeita? Johdat ihmisiä harhaan.

    ps. oot ruma akka

    VastaaPoista
  2. Jos nyt käyt lukemassa vastauksen niin siksi koska tein tämän alunperin vaan omaksi päiväkirjaksi ja satuin samalla kuuntelemaan biisiä nimeltä hamppukaupunki, joten nimi tuli siitä. Otsikossa kyllä lukee suoraan ettei blogi liity huumausaineisiin, joten jos lukea osaa niin heti alusta pitäisi asia tietää eikä joutua harhaan :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...