torstaina, elokuuta 29, 2013

Median ihmeellinen maailma

Koska mul on edelleen tylsää ja oon kipeenä, päätin kirjottaa kaikista asioista, jotka mua nyt just ja lähiaikoina on ihmetyttäny tai ärsyttäny tässä sohvalla maatessa.

Ihan ekaks pääsee vaikka zalando, ensinnäkin ne ihan kamalat mainokset, jossa hullut naiset huutaa. Miks kukaan haluis ostaa vaatteitaan paikasta, josta noin hullut ihmiset ostaa? Toiseksi, miksi paikan nimi on zalando ja sen logo semmonen oranssi kolmio, jotka varsinkin yhdessä saa firman mainokset sopimaan yhteen niiden kaikkien ihanien ripuli-, närästys-, ummetus- sekä hiivasienimainosten joukkoon. Tai ehkä zalando vaikuttaa sittenkin päänsärkylääkkeeltä. Muttei ainakaan nettivaatekaupalta.

Tokaks lidl. Ennen ne mainokset oli ihan semmosia sulosia, kesti kyllä toista vuotta per mainos, mutta nykyään ne on ensinnäkin äärettömän pitkiä sekä äärettömän ärsyttäviä! Varsinkin se mies, menis sit ite vaikka k-kauppaan jos ärsyttää ja pitäs päänsä kiinni. Ja miks lidl ois varastanu sen mummon porkkanat ja salee sen mummo enää kasvattaa porkkanoita kun toi mieskin on jo siinä iässä että sen mummo tuskin on ees hengissä, joten mistä lidl sais sen mummon porkkanoita enää?

Mainoksia näköjään riittää mut se mikälie bepanthen-mainos! Siin se lapsi kysyy sen äitiltä et miks sen käsi on punanen ja äiti vastaa, että koska sitä kutittaa. Mitää, ei kutinasta tule punaseksi, vaan ehkä siitä, että se on raapinu sitä kohtaa, koska sitä kutittaa. Tai koska siihen on pistäny joku ötökkä niin se on punanen. Mut ei vaan siitä, että ihoa kutittaa tule mikään punaseksi. Vitsit mua on ärsyttäny tää jo kauan :D. Voisko joku esikatsella nää mainokset niitten epäloogisuuksien vuoksi? :D

(boikotoin k-kauppoja kaks viikkoo sen marja lisa-mainoksen takia... miks myös seppo taalasmaa on nykyään ihan jokasessa mainoksessa? Kuoliks se salkkareissa vai mitä?)

Jotkut Tositeeveet vielä kuten vaikka se amis-juttu. Ketä kiinnostaa mitä entiset amissit tekee? Kiinnostuin et ohhoh amisseista ohjelmaa ja petyin kun se kertokin vaan niistä, jotka ei enää ole amisseja. Ja joku kaksi julkkista ja yhdet häät, waaat kuka nyt oikeesti haluu et jotkut suomen turhempaakin turhemmat julkkikset järjestää sun häät ja varmaan tahalteen myös viihteellisesti niin päin honkia, että draamaa varmasti tulee TAI kaiken kunkku eli julkkis-bb! Kuka jaksaa kattoo niitä samoja turhia julkkiksia, jotka on jo kaikissa muissakin tositeeveissä. Mutta silti pyhästi lupaan että jos tuksu siellä on niin salee katon ainakin vähän! Ja mä siis oon suuri tositeeveen ystävä ja tykkään mm. niistä mustalaisohjelmista ja OCn täydellisistä naisista! Ohjelmista viel sen verran, että vaikka Jamie Oliverista tykkäänkin hurjasti, niin pitääkö sitä tulla kolmelta kanavalta samaan aikaan?

Plus vielä media, ihmiset, juntit, kaikki :D. Oikeesti miksei Arhinmäki saa olla tykkäämättä Cheekistä ja miks Cheekin äiti alkaa itkee jos Arhinmäki ei tykkää sen pojan musiikista? Miks Tarja Halonen ei saa dyykkaa jos se haluu? Miks Madventuresit ei saa mainostaa kirkkoon liittymistä? Miks kaikesta pitää aina vetää herne nenään :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...