lauantaina, elokuuta 31, 2013

Sokeriton syyskuu!

Huomenna alkaa sokeriton syyskuu, johon aion itse osallistua. Tämä kyllä tuskin tulee olemaan mitenkään hankalaa, sillä en muutenkaan syö makeita herkkuja juuri yhtään. Ainoa mikä tässä ottaa vastaan on ehkä mehut, mutta niitäkin juon todella harvoin. Tämä teksti suoraan haasteen facebook-ryhmästä, joka valitettavasti on vain kutsuttujen nähtävillä ja kutsuminen sulkeutuu huomenna, joten vielä tänään kerkii mun facebookkaveriksi ja sitä kautta mukaan ryhmään jos haluaa! Mutta siis se teksti...: "Homma menee näin: koko syyskuun ajan ns. valkoinen ja lisätty sokeri on kielletty. Eli ei karkkia, suklaata, pullaa, jädee jne. Kahviin ja teehen ei saa lisätä sokeria. Ei mehua, ei limua. Kaikki sellainen missä ihan oletettavan selkeästi on sokeria niin ei. Ei sitä. Ihan orjalinjalle ei tarvitse mennä eli jos on pakko syödä jotain einestä ja siinä nyt on sokeria niin sen kuin. Ja hedelmiä saa syödä tietty mutta ei purkista. Varmaan tajusitte."

Yhteisössä myös lukee, että jokainen voi muokata tämän haasteen itselleen sopivaksi, eikä kaikilla tarvitse olla juuri samoja syitä. Tässä ei kisailla toisia vastaan vaan itseään. Omat sääntöni ovat, ettei mitään sokerihommia, joita ylhäällä mainittiin, paitsi että saan noita purkkihedelmiä syödä jos haluan. Niitäkin syön tosi vähän, eikä niitä nyt ois vaikee jättää pois, mutta tuntuu pahalta jättää pois hedelmiä, joten en jätä :D. Toinen sääntöni on se, että saan yhdillä synttäreillä syödä makeaa, jotka syyskuun aikana on ja kolmas se, että jos tulen sairaaksi, saan juoda normaaleja mehuja.

Rupesin sit miettimään, että miksen vetäis tätä oikeesti itellenikin vähän vaikeeks ja poistaisin myös popparit, sipsit ja muut tommoset suolaset naposteltavat. Koska tän tarkotus ois kuitenkin poistaa niitä turhia naposteluja ja herkutteluja, mutta mulle se tarkottaa lähinnä kaikkee suolasta eli pitäskö mun ottaa nekin pois? En vielä tiedä mitä teen, ehkä pidän jonkun kuukauden jollon en syö mitään turhia naposteltavia, tai sit pidän kuukauden ilman suolasia herkkuja :D. Oon jo suunnitellu et lokakuussa ois pikaruoan ja einesten vuoro :D. Saa nähä miten käy!

Alkakaa muutkin haastamaan itseänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...