lauantaina, elokuuta 31, 2013

Päiväkirjaa portugalista 3.8.2013

 Aamu alkoi siinä yhdeksän jälkeen.
 Ennenkun kerkesin toivottaa kellekään huomenet, pukeuduin bikineihin ja nappasin pyyhkeen mukaan ja aamu-uinnille! Piristi kyllä aivan ihanasti!
 Seuraavaksi kuivattelin ja tiskasin simpukkasaaliit :D
 Olkkariuduin ja mua vastassa oli villen äiti joka alko samantien pilkkomaan mulle maailman parhaita appelsiineja aamupalaksi. Koitin sanoa että selviän kyllä itekin, muttei mua kuunneltu :D. Luumua, appelsiinia ja appelsiinimehua, namnam!
 Aika nopeesti aamupalan jälkeen laitoinkin itteni kasaan, koska mun oli kuulemma pakko päästä torille! Sieltä sit löytykin älyttömän isoja ruukkuja mm. basilikaa 2e/kpl. Ois kelvannu mullekin. Villen äiti osti kaksi basilikaruukkua ja kaksi chiliruukkua.
 Ruokatorin jälkeen luulin että lähetään rannalle, mutta en ollukaan nähny vielä mitään, koska oli vielä toinen tori jäljellä! Pitkä tunneli isolla kentällä täynnä myyntikojuja. Kaikkee hörtyyhän siellä oli, mutta ostin housut, kynsilakkoja ja vähän tuliaisia ja villen äiti osti mulle paidan.
 Toreilla oli menny jo sen verran aikaa että päätettiin ettiä ruokapaikka ennen rantailua. Kuva ylläriylläri vasta syödyistä ruoista :D. Tilasin ribsejä listan ulkopuolelta ja oli hyviä, omnomnom!
 Ruoan jälkeen kierreltiin vielä vähän kylää.
Kunnes tultiin praia de prainhalle, josta tuli mun lemppariranta!
 Prainhalla tuli sen verran paljon seikkailtua luolissa ja kaikkialla, että laitetaan nyt vaan pari kollaasia :D
Mut suosittelen tota rantaa kyllä jos jonnekin Algarveen eksyy joskus! Villekin viihty monen monta tuntia tuolla, koska oli niin paljon tutkittavaa :D
Rannalta lähettiin sitten kotiin ja ville halus käydä vilvottautumassa altaassa, joten menin seuraksi. Altaalle, en uimaan :D. Iltasella oli jo sen verran vilposempaa ettei allas enää houkutellu.
Seuraavaksi oli vuorossa valmistautuminen viimeiselle illalliselle :(. Laitoin uudet housuni ja villen äidin ostaman paidan, sekä uutta hauskaa kynsilakkaa torilta.
Kierreltiin ihan hyvän aikaa Lagosissa sopivaa paikkaa ettien ja lopulta päädyttiin erittäin mukavaan paikkaan, jossa mentiin syömään kattoterassille. Ruoka oli todella hyvää ja pääsin syömään kaikenlaisia rapuja ihmeellisillä välineillä, joita luulin hammaslääkärin tarvikkeiksi. Pöytään tuotiin myös palavaa chorizo-makkaraa, eli kaikenlaisia kokemuksia tuli kerättyä :D.
Sitten väsyneenä ja haikeana pakkaamaan :(. Ja suihkuun, jossa ihmettelin mun hauskasti kihartuneita hiuksia :D.

Tänään oon kaivannu portugaliin tosi kovasti ja miettiny, että miten elämän vois järjestää silleen että sinne voisi vaikka muuttaa vuodeksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...