keskiviikkona, syyskuuta 16, 2009

13.9.2009


Koska Allu, meiän ensimmäinen lukija, joka tunnusti omalla nimellään lukevansa meiän hienoa blogia, sanoi, että on mukavaa kun merkinnän alussa on joku musiikkivideo niinkun taustamusiikiksi lukemiselle, laitoin sellaisen myös tähän! Toivottavasti biisi ei ole liian voimakas taustaksi.

Merkinnän aiheena on Kuva Tunnissa-haaste, johon osallistun silloinkun jaksan ja muistan. Ideana on siis se, että kahtena päivänä kuussa on kuvauspäivä, joka viimeks oli kolmastoista päivä, jolloin kuvataan aina yksi kuva per tunti, jonka jälkeen laitetaan kuvat jonnekin esille internetin ihmeelliseen maailmaan ja selitetään lyhyesti tai pitkästi vähän, että miksikäs tälläinen kuva, jolloin siltä päivältä tulee mukava kuvapäiväkirja. Mutta koska Jonttu kirjoitti vasta eilen/tänään [en muista monelta merkintä oli tänne ajautunut näkyville] voin lisätä nämä sunnuntain kuvat tänne vasta tänään, koska ollaan sovittu et kirjotetaan vuorotellen! Tuntuu että tämä teksti on jotenkin vaikeesti luettavaa tänään :D. Mutta aloitetaas selitys siitä, mitä tein sunnuntaina 13.9.2009

tunti01
 
Tulin kotia yöllä ystäväni ihanan Minnan kanssa toisilta ystäviltämme, Lauralta ja Nooralta. Noora lähtee pian toisen ystäväni Lindan kanssa Lontooseen, joka on vähän kurjaa, koska sitten niitä ei nää. Minna kans muutti Tampereelle, joka on myös kurjaa, koska Minna on just ihana. Mut oikeestaan ei me keritty nähä koskaan ees kun se asu täällä, ja nyt Minna on asunu muutaman viikon Tampereella ja ollaan nähty jo kerran! Edistystä kai :D Suruttaa kans ku yks ystävä nimeltä Manta muuttaa kolmeks vuodeks englantiin opiskelee! Nyyh, tulee ikävä :(. Eli siis mun tosi monet ystävät hylkää mut tänne! Ja kohta lähtee Jussi ja Jonttukin inttiin ja mitä mä sitten teen kun en voi tehä töitäkään ihan hullunu kun töitä on vaan sopivasti tarjolla! Äää, tuun varmaan hulluks. Mut onneks mulla on vielä muutamia ystävyyksiä jälellä täälä ^^. Kuvan laukku on äidin ostama Kreikasta joskus mun ollessa yhden vuoden jos sitäkään ja kaivoin tuon varastosta puolisen vuotta sitten ja rakastuin <3. Kuvassa myös täällä joskus aiemmin esitellyt buutsit, sekä ihana bambumatto sotkasta muutamalla kympillä!
tunti02

Vähän aikaa kotona kaikkea höösäsin, kuten luin, jonka jälkeen kääriydyin nukkumaan kirahvipeittoon ja laskin pään kirahvityynylle. Pidän siis kirahveistä kovastija sain nää ihanuudet äitiltä joululahjaksi muutama vuosi sitten.
tunti08


Vaikka oli sunnuntai, kännykkä herätti mut siinä puol yheksältä ja ilmotti että kirkkoon olisi mentävä. Väsytti ihan hirveesti eikä ois kyllä yhtään kiinnostanu, mutta kun lupasin mennä, niin pakkohan sitä oli mennä ja sitäpaitsi kirkkokäynni tekee kyllä aina hyvää. Miksei niitä messuja vois siirtää vaikka kahella tunnilla eteenpäin? Saatas varmaan enemmän nuortakin porukkaa sinne, kun usein ainakin omalla kohalla on jääny menemättä justkun ei oo jaksanu herätä. Mulla on myös muunlaisia petivaatteita kuin kirahvikuvioisia, kuvasta näkyy. Kännykässä muutama hymiötarra muistona kesän 07 ruissista. 
tunti09Kirkkoon oli lähdettävä bussilla, jossa istuin siinä kaksikymmentäyli yhdeksän. Oon muuten ihmetelly, että miksi kaikissa muissa busseissa, tai ainakin lähes kaikissa muissa kellot toimii, mutta kasikutosessa ei oikeesti koskaan toimi! Sielä kello joko on täysin väärässä sekä tunnin että minuuttien osalta, taikka sitten se ei ole toiminnassa ollenkaan. Miten se on niin vaikeaa juuri tämän yhden linjan kellot pitää ajassa? Kun ei se edes ole se sama auto, joka nuo kaikki vuorot ajaa, vaan samalla bussilla saatetaan ajaa esim. linjaa 27, jolloin kello toimii, outoa menoa, täytyy sanoa!
tunti10
 
Saavuimme kirkolle Jussin kanssa kyllä oikeasti vähän vaille kymmenen, mutta halusin tämän kuvan nyt laittaa tunnin 10 kuvaksi, jotta olisi jotakin oikeaa katseltavaakin. Ihana Espoon kirkko. Mm. tuolla mä haluun joskus mennä naimisiin! Muitakin unelmapaikkoja kyllä on, mutta koska mut ja Jussi on molemmat kastettu tuolla [en oo kyllä Jussista ihan varma mut muistelisin näin] ja molemmat konfirmoitu tuolla, sekä ollaan messuissa tuolla yhdessä ja erikseen usein käyty ja konfirmaatioissa isosenroolissa ja muutenkin käyty, niin on kyllä paras kirkko tuohon vihkitarkoitukseen.
tunti11

 
Lallatilaaa virsiä oli messussa, eikä oikein muutakaan kuvattavaa kun en viittiny normi messussa itse kirkkoakaan kuvailla. Konfirmaatioissa vielä viittiikin. En kyllä ite laulanu tällä kertaa kun oli kurkku niin kipeä ja oudot virretkin :(. Siks konfirmaatiomessut on mukavia kun niissä on kaikkia lastenlauluja :D. Tunnilla yksitoista lähdimme myös ajelemaan poies kirkolta. Jussi oli ihana ja viskas mut kotia asti <3.
tunti12

Kotona kattelin Survivorsseja siskon kanssa, koska itellä ne oli jääny välistä edellisenä päivänä, eli lauantaina, koska olin sielä kavereilla ollu! Vähän kyllä olin vielä hämilläni viimeviikkosesta Jonny Fairplayn poistumisesta :O. En ois ikinä uskonu et se ekana lähtee! Eihän se kerinny edes huijata mitään! Teeveen kattominen on kyllä pala taivasta, ah <3.
tunti13

Oli ruokaaaaa, ja epätarkka kuva epävalmiista salaatista :D. Ruokana oli ainakin jotakin risottoa ja domadesei, nami! <3 sekä sienikastiketta, jota en syöny, mutta siis vaihtoehtoja oli kyllä aika useita, koska muistan että ainakin kolmea en ottanu ollenkaan. Muistan myös, etten meinannu millään jaksaa syyä kaikkea mitä lautaselle otin, joka on aika harvinaista. 
tunti14

Menin dataamaan, mutta koska konekuvat on tylsimyksiä, otin kuvan kokistölkistä, jossa on kreikkalaista tekstiä! En kyllä muista että tuliko tuo tölkki mukaan kreikasta, koska mun mielestä kukaan ei zeroo siellä meiän porukasta ostanu :D. Mystistä. Mun sunnuntain tietokonemissioon kuului kattoo loputkin Kreikkakuvat läpi ja laittaa esille irc-galleriaan ja facebookkiin ja kyllä siinä hommaa olikin!
tunti15

Kreikkakuvia selailin lisääää. Surffaajia Vassilikin rannalla.
tunti16

Dataaminen alko sattuu päähän, joten kävin hakee laatikosta vähän suklaatia <3. Naminannaa vaan <3. Kuva on taas hyvin selvä, mutta ajaa asiansa. Tänään jutskattiin Jontun kanssa just siitä, että Marabou kyl hakkaa Fazerin suklaissa mennen tullen <3. Fazer on vaan suklaata, mut Marabou on namia <3. Sydämiä mahtuu tähän suklaakohtaan kyllä. Meiän kahvilaan tulee varmasti kaikkia ihania suklaakakkuja, koska tykätään molemmat kauheesti suklaasta namnam! Jonttu on kyl hauska, koska se tykkää suklaasta oikeesti, enkä tiiä ketään muuta miespuolista joka tykkäis tolleen, no siis silleen kun tytöt suklaasta tykkää! :D. Jonttu osti minttukrokanttia ja mä digestivee. Ai että oli kyllä hyvää ja sitä on vielä jälelläkin paljolti!
tunti17

En nyt jaksanu kuvata koko aika sitä koneenruutua, vaikka siinä aika paljolti istuinkin kuvien parissa. Kävin välistä vessassa ja kuvasin äitin Elvis-kokoelmaa. En kyllä tajua oikein et mitä noi elvarit vessassa tekee, vaikka ne sielä aika tyylikkäitä onkin. Aattelin et noista vois jopa koota jonkun ulkoasun tänne, joka kyllä ois tosi harhaanjohtava, koska tää blogi ei käsittele Elvistä kyllä mitenkään :D. Mutta on noi tyylikkäitä, täytyy myöntää!
tunti18

Seuraavaksi taisi olla vuorossa Paris Hilton-dokkari, jota katoin vaan ihan hetkisen, jonka jälkeen alettiin kattomaan jotakin muuta. Viikonloppuna kökötetään yleensä sohvalla ihan hyvin ainakin koko perheen naisväen voimin. 
tunti19

Siinä sitä telkkaria kattelin ja söin ja semmosia ja kuvasin Harry Potteria, joka nukkui tuolilla tosi söötisti <3. 
tunti20

Latasin niitä valkkaamiani kuvia facebookkiin, mutta koska se on tosi hidasta hommaa, päätin sillävälin vähän urheilla, eli itg alias In The Groove käyntiin vaan! 
tunti21

Pelaaminen venähti seuraavalle tunnille asti. Hauskinta on pelata kaikkee aika kevyttä vaan paljon putkeen. 
tunti22

Noniin ja sitten pistin matot kaappiin ja siirryin taas koneelle, jossa kuvat oli päässy latautumaan. Siellä sitten niitä muokkailin ja kuvatekstejä kirjottelin sun muuta mukavaa ja nyt kaikki kaverit ja randomitkin tuttavuudet facebookista voi kattoa, että miltä meiän lomalla näytti! Kyllä tuli ikävä takasin Kreikkaan noita kuvia kattellessa <3.
tunti23

Datasin vielä vähän, jonka jälkeen suljin koneen, jonka ihanana taustakuvana komeilee Rosleen meiän colliepentueesta <3. Harmi että koiratkin kasvaa isoiksi joskus ;(.
tunti24

Siirryin alakertaan syömään popkornia, kattomaan teeveetä ja 'lukemaan' Gloriaa :D. Meiän hauskin harrastus on arvata, että miten naurettavan paljon mitkäkin asiat lehdessä maksaa :D. 'Meikkasin' myös muutamia lehdessä esiintyviä ihmisiä kuulakärkikynällä. 

Halusin lopettaa tämän päivän vielä kuvalla Pökäleestä, joka nukkui eteisessä kun hipsin nukkumaan. Että tällainen oli mun päivä sunnuntaina! Joku toinen kerta taas uusi kuvapäiväkirja!
Oikeesti ihan tästä päivästä en nyt jaksa kauheesti kirjottaa ;(. Tää meni niin myöhäseksi ennenkun sain valmiiksi, mutta sen kerron, että aika törkeitä osaa olla joidenkin lapsien vanhemmat :O. Ehkä siitä lisää sitten joskus. Halusin myös loppuun lisätä toisenkin biisin artistilta R.E.M, aivan mahtava biisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...