maanantaina, syyskuuta 28, 2009

25.9.2009


Tervehdys! Tänään luvassa viime perjantain tekemisä kuvapäiväkirja muodossa :D. Taustamusaksi tarjoillaan Josiah Lemingiä, joka oli söpöläinen poika joltakin Americab Idolssin tuotantokaudelta. Nyt tulee lyhyt merkintä, vaikka lupasin pitkää viimeks, koska en jaksa kirppariostoksia ynnätä tähän, eikä kukaan varmaan jaksa lukeakaan. Parempi kun koittaa olla yks aihe per merkintä! Pakko kyl kertoo et toi uus 24-kausi joka teeveessä pyörii, on kyllä yllättävän hyvä! Oon ite näitä 24-faneja, jotka seuras sarjaa alusta ja kyllästy viidenteen kauteen joka alko olee jo huono, mut kiva et ovat taas osanneet tehdä hyvää kaksnelosta! Mutta, alkaa päiväkirja!

Tunti 08

Heräsin jo ennen yhdeksää ja ensimmäiseksi rasvasin tatuointia.


Tunti 09


 Kattelin mukavaa läjää sängynpäädyssä ja koitin siitä vähän katella et mitä menee pesuun, mitä kaappiin ja mitä päälle :D.


Tunti 10


Katselin Hössyn kanssa teeveetä.


Tunti 11


Teevee jatkui tämänkin tunnin puolelle ja samalla myös söin. En osaa kyllä lähteä töihin ennenkun olen katsonut telkkaria, koska siinä vapautuu kaikki ajatukset on rentoutuu!


Tunti 12


Saavuin töihin ja otin kuvan ikkunasta ulos. Takapihaa siellä näkyy ja terassia.


Tunti 13-14


Töissä ei voi eikä kerkiä heilua kamalasti kamera kädessä, joten tässä kuva kahdelta tunnilta. Lamppu :D.


Tunti 15


Lähdin ulos vahtimaan kakaroita, joten kävin hakee vaatetta päälle. Kuvassa mun uus ihana huivi <3_____<3 joka maksoi kaksi euroa ja on peräisin tietenkin kirpparilta!


Tunti 16


Kotimatka alkoi ja kuva tuosta kartanosta, jossa siis työskentelen.


Tunti 17


Tulin kotiin ja kuvailin kukkia, jotka äiti oli edellisenä päivänä saanut, koska vietti synttäreitä.


Tunti 18


Katoin 30 Päivää dokkaria vankiloista, tai no kuvaa ottaessa ohjelma kylläkin oli jo lopputeksteissä asti.


Tunti 19


Datausta.


Tunti 20


Oikeesti siivosin, mutta pimputtelin myös tuota vähäsen, joten otin siitä kuvan. Itseni ikäinen syntikka.


Päiväni kuvina loppui nyt tähän, koska poikaystävä rynnisti ovesta sisään ja unohdin kuvata loppupäivän, muttei me oikein muuta tehty kun katottu telkkaria, ettei ois kamalasti kuvattavaa ollukaan!

Nyt oli kyllä tosi vähäasiainen merkintä, kerrankin! Harmittaa kyllä kun en ikinä jaksa lähtee kuvailee, kun ois niin kauniit syksynvärit ulkosalla nytten ja ärsyttäää kun mulla on vähän turhan vanha photoshoppi eikä sen kanssa käy kaikki kivat ilmaisbrushit, enkä jaksais alkaa väsää itekään semmosia kun oon laiska! Ja tästä syystä meillä ei täällä vieläkään ole omaa ulkoasua vaikka eilen sitä jo alottelinkin.

Mut heippaheippahei!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...