perjantaina, syyskuuta 25, 2009

Kylmät sormet
Tänään on ollut kamalan kylmä päivä ja sormet meinaa jäätyä dataamisestakin, vaikkei täällä sisällä kovin kylmä pitäisi olla. Oon kyllä muutenkin kauhee vilukissa. Joona käski kirjottaa, toivottavasti siksi että haluaa ite kirjottaa taas pian lisää! Mulla ei vaan silleensä oo oikeestaan mitään aihetta mistä kirjottaa. Kirpparilla kävin kyllä taas äsken ja paljon löyty kamaa, mutten nyt jaksa vielä tähän hätään niitä kuvailla. Tän kertanen taustamusavideo on tommonen ihana orkesterisoittohomma Liikkuva linna nimisestä elokuvasta, joka on ihana. Tykkään yleisesti tommosista orkesterihommeliineista ja vielä enemmän jos ne soittaa jotakin biisejä jotka tunnen ja tykkään animeleffoista pääsääntösesti, paljon en niitä kyllä oo nähny. Erityisesti viehättää se erilaisuus verrattuna länsimaisiin 'piirrettyihin' elokuviin ja maagisuus, joka on kaikissa näkemissäni enemmän tai vähemmän läsnä, myös värejen käyttö ja tyyli kuvata maisemaa ja valonvaihteluja on ihanaa! Myös musiikit on usein tosi kohallaan ja henkiöhahmot mielenkiintosia ja animeleffat yleensä tarjoo kans paljon katottavaa monen ikäsille. Mulle saa ehdottomasti suositella animeleffoja ja jos ovat jotakin vähän ihmeellisempiä, niin sais kans kertoo et mistä niitä saa käsiin! :D. Hyviä leffoja saa muutenkin kertoilla, koska mikäs ois parempaa tekemistä kokoajan pimenevissä ja kylmenevissä syysilloissa kuin uppoutua ihanaan elokuvaan viltin alle. Rupes tekee mieli kaakaota.

Meille tuli siis töihin uusi naama muutama viikko sitten, jonka jälkeen koko homma on ollu yhtä häsellystä eikä oikein mikään oo sujunu kunnolla. Noin kolmesta viikosta ehkä kolme päivää on sujunu ja niistäkin yksi oli sellainen päivä jolloin uusi naama ei edes ollut paikalla. Mukava ihminen ja järjestelmällinen ja kaikkee, mutta en silti tiiä et miten se on saanu koko systeemin sekasin, joka ainakin ennen toimi suurimmaksi osin. Oon ollu töissä nyt sitten nämä muutamat viikot aika paljolti, enemmän kuin pitäisi ja on ollu töidenkin jälkeen ihan sikana kaikkee tekemistä. Oonkohan päässy istumaan koko päivän töiden jälkeen kotona korkeintaan neljästi kolmen viikon aikana, ihan outoa! Enkä ees paljolti muista et mitä kaikkee oon hommaillu, oonpahan vaan ja silti tuntuu et ketään ei kerkii nähä eikä mitään asioita hoitaa. Nytkin tulin kotia, söin vähän, katon telkkarii, puhuin äitin kaa ja ajauduin koneelle ja kohta Jussi tulee tänne ja varmaan ainakin saunotaan ja pitäs sitä ennen kerkii vähän siivoo. Huomenna mennään Jussin ja luultavasti myös Veerun ja Annelin [pikkusisko ja sen kaveri] kanssa käymään mun tädillä lounaalla, jonka jälkeen ehkä tiedossa rastojen tekemistä? Sunnuntaina taas ohjelmassa tädin viiskymppiset, eli sukulointia! Eli täyttä ohjelmaa koko viikonloppu ja sitten taas viikko töissä, haluisin kyllä jo pian päästä sopimaan mun työajoista, muttakun tämä uusi naama ei oikein jaksa tulla töihin asti, että asioista voisi puhua! Ottaisin mieluusti yhen päivän vapaata viikolla.

Tänään on muuten kuvauspäivä ja oon muistanu sen! Eli siis tässä joskus kun Jonttu tai Manta tämän mun tekstin jälkeen jotakin kirjottaa, on luultavasti luvassa kuvapäiväkirjaa tämän päivän tapahtumista ja samassa luultavasti myös kirpparilöytöjä :D. Piiiiitkääää merkintä tulossa ja hyvin kuvarikas! Mulla oli vielä jotakin asiaa kirjotettavana, mutten kyllä enää muista, että mitä, joten voisin ihan hyvin lopettaa tähän, kerrankin vähän lyhyempi teksti!
Mutta loppuun vielä yksi Joe Hisaishin mahtava teos, nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...