maanantaina, syyskuuta 21, 2009

Heinäpaaliuutisia :(


En tiiä et soveltuuko tää niinkään taustamusiikiksi, mutta on aivan ihana video! <3

Ihan ekana asiana voisin kertoa, että meillä on täällä nyt vieraileva kirjoittaja, joka kirjoittaa juttuja Englannista, jonne muutti asumaan ja opiskelemaan. Itseäni ainakin kiinnostaa hurjasti suomalaisten elämä ulkomailla ja vielä enemmän jos siellä ulkomailla asusta joku tuttu, kuten nyt Manta. Toivottavasti tulee myös kuvia! Pitäisi kyllä edelleen tehdä jonkinlainen esittelypostaus, koska sellaista ei ole vieläkään, samalla voisi sitten Mantan esitellä, mutta turhaa esitellä vierailijaa, jos ei ole esitelty meitäkään :D.

Viikonloppuna siskot kävi mummalla kävelyllä ja kertoivat takaisin kotiin tultuaan, että yhdellä läheisellä pellolla olivat juuri tehneet tuoreet heinäpaalit. Innostuin uutisesta ja päätin että heti huomenna, eli tänään maanantaina meen niitä sitten kuvailemaan MUTTA aamulla töihin mennessä huomasin sitten että ne paalit olikin jo viety pois! En ikinä kerkii heinäpaaleille! Tosi surullista ja rasittavaa :(.


Mutta, tämän merkinnän piti käsitellä oikeasti viime perjantaina kirppilöytöjä ja koska sisko valitti, että blogeissa kaikesta kirjotetaan liian pitkästi, päätin nyt kirjottaa aika lyhyesti! Vasemmalla siis vyö, joka maksoi 1,5. Ihan normi ruskee, eli siis kiva koska on niin normaali, kuvassa vyö lepää neuleen päällä, joka maksoi muistaakseni kolme tai kaksi euroa ja josta tulee muutama lisäkuva myös! Vyön kyllä nappasi mukaan joku muu kuin minä, luultavasti sisko, josta kuuleman mukaan puhutaan täällä eniten [??] :D sanoo yksi siskon kaveri, joka oli näitä juttuja kuulemma lueskellut! Mutta kiitos kun luit! Yhteinen vaatekaappi siskon ja välillä kahdenkin siskon kanssa on kyllä tosi kätevä! Usein vaan harmitellaan kun jalat ei oo samankokosia, joten kenkiä pitää ostaa omia :(.

Kiva yksityiskohta neuleesta, rakastan nappeja! <3. Vähän turhan kirkuvan keltainenhan tuo on, mutta kai sitä joskus voi päivää väreillä piristää, kun normaalisti olen niin maanläheinen, ettei puskasta erota! Alla myös kuva koko neuleesta ja vyöstä. Tuo on sen verran pitkähelmainen, että periaatteessa käy 'mekosta'. Täytyy vain katsoa että uskallanko sitä  koskaan pitää ilman oikeita housuja koska olen aika tarkka siitä, ettei mikään vaate ole liian lyhythelmainen jos sitä mekkona pitää, ellei sitten kyse ole Kreikasta, jossa pätee ihan erisäännöt :D. Siellä oli hauskaa käyttää mekkoina vaatteita, joita kotona käyttää ihan paitoina housujen kanssa.

Vihertävänrusehtava hame lähti myös sillä kahdella tai kolmella eurolla muistaakseni mukaan, tuollaista en ole vielä koskaan omistanut, mutta väri on aika mua ja tykkäisin hameita käyttää, joten hyvä olla olemassa tuollainenkin! Vyö kuuluu hameeseen ja on kai kiinnikin siitä, en ole asiaa tarkemmin vielä tutkinut :D. Hame on alunperin hooämmää ja tuo neule muistaakseni only.

Eurolla tai kahdella lähti mukaan huivi, joka ei ole kamalasti väriäni, mutta näytti silti mukavalta ja tuohon se vaihtelua ruskee/harmaa/vihreä-värimaailmaani, jos joskus saan käytettyä, ja sopii muuten ihan hyvin yhteen tuon keltaisen neuleen kanssa, aika räväkkää :D. Eli ei mun tyyliä normaalisti. Mutta kirppareilta on niin kiva ostaa kaikkea mikä näyttää kivalta ja miettiä vasta sitten enemmän että uskaltautuuko niitä koskaan käyttämään :D.
Nyt täytyy kyllä kertoa teille, että tämä blogspotti sekoilee aika pahasti! Vaikeaa laittaa kuvia ja asemoida tekstiä kun kuvat lentelee koko aika pitkän ruutua ihan minne haluavat! Muutenkin on vähän kurjaa kun tämä kirjoituskenttä ei mukaile asetuksia, jotka on tuonne etusivulle määritellyt, ei jaksaisi koko ajan katsoa esikatselua ja kun sekin vielä näyttää useimmiten kaikki ihan väärin :D. No mutta asiaan, tuossa siis kahdet aika peruskengät. Tuommoisia on helppo käyttää ja molemmat näyttivät aivan uusilta kun pohjia katsoi ja maksoivat kolme euroa, joten mukaan lähti! Kivoilla väreillä ovat varustettu, toiset Etnies-sarjaa ja toisista en tiedä.
Ostelen kirppareilta myös kirjoja, koska tykkään lukea iltaisin ennenkuin käyn nukkumaan enkä ole koskaan oikein osannut käydä kirjastossa. Tämä Zone 5 maksoi euron ja olen muutaman tuollaisen nuorempana lukenut, joten ajattelin napata mukaan, nuorempi pikkusiskokin voisi ehkä innostua, hänelle kun kelpaavat vaan kirjat joissa on jotakin tavallisesta arjesta poikkeavaa, kuten kloonattuja superihmisiä... joita kylläkään tästä kirjasarjasta ei [kai?] löydy! Ympärillä myös kaaosmaista lipastonpäällystääni :D. Löytyy sieltä ihana punainen puhelimeni, joka pitäisi uusia, koska se on hyvin valikoiva sen suhteen, että kenen puhelut otetaan vastaan ja kenen ei, löytyy myös aloe vera-dödöö, Avonin jotakin rasvaa, joululahjaa Krisulta, spraydödöö, jota en kylläkään käytä, pokemoneja, korvakoru, hajuvettä, joka on ihanaaa <3, harmi ettei sitä enää saa mistään, rukoushelmiä, vitalista, savea! rasia, jossa on korvakorut, jotka sain serkulta ylppärilahjaksi ja semmosta kaikkea mukavaa krääsää. Tärkeitä tavaroita kuitenkin mulle, paitsi ehkä spraydödö.


Tämä koru ei ole kirpparilta, vaan tarjoustalosta vissiin eurolla, tai niin kuulin tältä kuuluisalta siskolta, jonka nimi on muuten Krisu, kutsumanimi ja jolta se joululahja oli tuolla listalla tavaroista, joita näkyi lipaston päällä. Koru lojui pöydälläni ja päätin senkin esitellä samalla kun kuvailin kirppariostokset, koska olen kyseisen riipuksen kaulaan ripustanut parina päivänä viimeviikolla ja pidän sitä ihan nättinä koruna! Seuraavana listalla onkin englanninkielinen pokkari, jonka otin eurolla mukaan, koska kansi näytti hauskalta! Lueskelin joskus Bridget Joneseja englanniksi, mutten oikein jaksanut, vaikka kieli olikin hauskaa, koska olen nähnyt leffat ja suomeksikin jo lukenut, niin meni vähän idea kun tiesi jo, että mitä tulee tapahtumaan. "Life's too short to frost a cupcake" voisi olla vaikka jonkun blogin nimi. Ostin myös jonkun toisen hömppäkirjan eurolla samasta kojusta, kirjan nimi on Avioliittoterapiaa ja vaikuttaa ihan suht hyvältä luettavaksi. Viime kirpparilöytymerkinnässä taisin laittaa kuvan vihreästä kirjasta, jonka nimi on muistaakseni Markus ja karaokekuningas, ostin sen ihan vain kannen takia, vaikka se osaksi näyttikin ihan lastenkirjalta ja varmasti kirjoitettukin joillekin 5-7-luokkalaisille, mutta tykkäsin siitä kyllä silti, erilainen kirja! Olen muutenkin tykännyt kaikista norjalaisten kirjoittamista kirjoista joita olen lukenut.

Ostossaalis ohjautuu taas takaisin vaatteisiin, sillä ostin kaksi toppia, ylempänä tuollainen valkoinen pallotoppi ja alempana mangon ruskea toppi, jotka molemmat maksoivat euron. Alempi kuva ei ehkä ole paras mahdollinen, muttei ole kovin helppoa ottaa hetkessä hyvää kuvaa kun seisoo selin kameraanpäin :D. Halusin olla selin, koska edestä toppi nyt on ihan normaalin normaali, mutta takaa menee tuollein ristiin, joten siinä on edes jotakin esiteltävää. Olisin voinut ottaa jonkun makrokuvan myös itse kankaasta, koska se on hauskan raidallinen ja tuolla selässä, kohdassa josta olkaimet lähtee, on hauska nappijuttu. Päässä viime kirpparipostauksessa esitelty huivi ja jalassa joskus kirpparilta ostetut farkut kolmella eurolla, jotka ei kyllä paljoa näy :D. Tämä ruskea toppi pääsi ainooksi vaatteeksi, joka esiteltiin ihan päällä, koska se nyt sattui tänään olemaan päällä, loput vaan asettelin äkkiä johkin ja räpsäsin kuvat. Luulen, että olen vahingossa höpötellyt liian pitkät selitykset :(. Mutta ei se haittaa kun ei ole kukaan vielä tullut valittamaan, että pitäisi koneelta poistua, koska näpyttely häiritsee :D. Kello on nimittäin jo ihan mukavasti, kun ajattelee että tässä talossa asuu monta ihmistä, joilla työ- ja koulupäivä edessä huomenna, kuten mullakin :D. Mua se ei kylläkään niin koske, koska työt alkaa vasta klo 12. Saa vähän nukkuakin aamuisin. Töistä tuli vielä mieleen kertoa, että yksi ohjaaja oli juuri mennyt kihloihin, aaaaw söpöö ihanaa <3.
Tässä kirjotushommassa pitäs olla joku oikeinkirjotustarkastusnappijuttu, kun en oikein koskaan jaksais lukea näitä läpi ja sitten nolottaa jos tulee vastaan jotain tyhmiä virheitä ;(. Oon kans huomannu, että ekana kirjotan suhtkoht kivasti ja asiallisesti mutta teksti puhekielistyy koko ajan loppuakohden :D Ja hymiötkin lisääntyy! Toivottavasti se ei haittaa ketään :D.

Ja tuollaisen kävin hankkimassa viime viikolla. Yllättävän hankalaa muuten kuvata omaa nilkkaa! :D. Sydän keskellä on vanhempi tatuointi, joten se on siksi vähän haaleampi kuin risti ja ankkuri vierillä. Mulla on kans oikeesti nätimpi ja sirompi nilkka ja jos siellä jotakin ihania karvoja näkyy, niin eipä niitäkään oo voinu nyt poistella kun on niin tuore haava tuo tatuointi. Mutta olen kuvaan hyvin tyytyväinen! Sydän on siis hankittu viime helmikuussa ystävänpäivänä, jolloin marssimme ystäväni Mantan kanssa [joka muuten on tämä meidän vieraileva kirjoittaja Englannissa] Liskogalleriaan jossa oli tämmöinen teemapäivä, että pieniä sydäntatuointeja halvalla ja ilman ajanvarausta! Otettiin sit molemmat tommoset söpöset sydämet nilkkaan, erilaiset sydämet kuitenkin. Myöhemmin lähti sitten idea päässä kehittymään ja oikein paperille asti ja piirtelin tuohon sydämen ympärille sitten tuommoisia kuvia. Aina ajattelin, että en ikinä tuu ottamaan mitään tylsää tatuointia, joillainen tosi monilla on, mutta tuli nyt otettua tuo 'ystävyystatuointi' jota en kadu kyllä yhtään. Aika massaa täydentää sydäntä tekemällä siitä usko, toivo, rakkaus, joka myös on miljoonilla, mutta sitten ajattelin, että onko sen tatuoinnin pakko olla niin uniikki? Kaikkihan ainakin tietävät, että miksi olen tuollaisen ottanut. Tai osaavat ehkä päätellä. Mä ajattelen elämästä, että kun on usko, toivo ja rakkaus, niin sillon on aika hyvät perustat olla onnellinen ihminen. Ei nyt välttämättä tarvitse uskoa Jumalaan, mutta kunhan uskoo edes johonkin, on toivoa mennä elämässä eteenpäin ja rakkautta valaisemaan tietä, niin kyllähän on jo ihanaa elämää! Ite kylläkin uskon siihen Jumala-asiaan ja moneen muuhunkin. Aattelin kans ilmottaa et kuvan mittasuhteet on ehkä vähän venähtäneitä, kun tää kuva on kuitenkin tämmösestä kulmasta otettu. Niin ja maksoi vaan 56€, josta olin hyvin yllättynyt ja innostuneena ostin kaksi paitaa ihan oikeasta kaupasta! Harmikseni ja muiden onneksi en niistä kyllä muistanut kuvia ottaa. Ehkä joskus!

Mutta joo, tässä taitaa olla ihan tarpeeksi lyhyttä merkintää tälle päivälle :D. Loppuvideo vielä, joka ei kyllä liity taaskaan mitenkään mihinkään :D. Oon vaan hauska kohtaus hauskasta leffasta, jossa ihanainen Owen Wilson, jota rakastan <3. Joten kauniita unia nyt kaikille!


1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...