keskiviikkona, lokakuuta 21, 2009

Fullmoon

Eilen ei kyllä tainnut olla täysikuu, mutten silti saanut unta kun vasta jokun kolmen aikaan. En kyllä yleensäkään häiriinny kuunliikkeistä, mutta otsikko tuli mieleen koska täällä koneella soi Sonata Arctican Fullmoon, jonka tykkään nimenä kirjoittaa yhteen, vaikken virallisesti kirjoitusasusta olekaan perillä.


Yleensä saan ajatukset ihan helposti pois päästä ja äkkiä nukkumaan, mutta viime yönä päässä pyöri muuttoajatukset ja tatuoinnit :O. En tiiä miksi, mutta mietin varmaan tunnin kivoja paikkoja tatuoinneille ja kaikkia ideoita, mitä haluaisinkaan tatuoida itseeni ja minne ne sopisivat parhaiten.


Tuossa yksi aivan uskomattoman hieno tatuointi! Ihailen aina eniten tuollaisia isoja, värkkäitä ja köynnösmäisiä tatuointeja ja jossakin muussa elämässä ja jonain muuna ihmisenä ottaisin itselleni varmasti jonkun tuon tapaisen. Itse Ganesha-jumalan kyllä varmaan tuosta kuvasta jättäisin pois. [Kuva from here]

Oon kans aina ihaillu tota Victoria Beckhamin niskatatuointia. [ Photo (c) ]


Tämä nyt ei ole kuva tatuoinnista, mutta tatuointeja selatessa törmäsin tämmöseen kokopelli-hahmoon, joka ilahdutti mua suuresti! Yleensäkin tykkään tatuoinneista joissa on pikkuhahmoja. [ Kuva ] Mun pitäs löytää paikka kissa- ja kirahvitatuoinnille joskus ja olisin halunnu jotakin muutavia kuvia hienoista semmoisista esille tänne laittaa, mutten lyhyellä googlettamisella oikein mitään löytänyt, joten saa olla! Taidan olla nirso, mutta hyvä vaan niin ei tule ihoon hakattua mitään rumaa :D.
Sisko kävi juuri Espoon ihanan kauppakeskuksen Entressen Lindexissä, jossa on kuulemma hyvät alennukset, eli kaikki Espoolaiset sinne siis :D. Taidan käydä kääntymässä itekin huomenna kun sairasloma loppuu ja työt odottaa! Toivon vaan että tervehdyn kokonaan huomiseksi. Ääni on jo melkeempä ihan kunnossa joka on ihme, koska yleensä sillä kestää tulla lomiltaan paljon kauemmin!


mutta Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...