lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Väsymys

Olin tossa nytten tämän alkuviikon kipeänä kotona sairaslomalla ja torstaina menin taasen töihin ja voi että kun perjantaina en meinannu millään päästä sängystä ylös! Työt alkoi kaheltatoista, jolloin laitoin kellon soimaan yhdeksäksi, koska en halua nukkua epäinhimillisiä määriä unta viikolla, vaikka työt sen sallisivatkin. Kuitenkin ekaa kertaa koko syksynä oli pakko rullata heräämistä tunnilla eteenpäin, koska en vaan millään voinut kuvitellakaan nousevani vielä ylös! Enkä muista, että millon ois viimeks niin paljon väsyttäny. Varmaan Provinssissa kesällä 08 muutaman tunnin yöunien ja kahen päivän festaroinnin jälkeen juna-asemalla kun odoteltiin kello yksi yöllä junaa takasin kohti Espoota, sillon väsytti!

Tänään sitten nukuin puoli kahteentoista, joka on aikamoinen ihme, en myöskään muista et millon viimeks kotona oisin noin myöhään nukkunu. Vanhemmat on molemmat muualla Suomessa kyläilemässä ja kaitsen täällä pikkusisaruksia, jotteivat olisi liikaa toistensa kurkuissa kiinni. Normaalisti en saa nukuttua viikonloppuisin pitkään, koska pikkuveli tykkää metelöidä aamuisin, päivisin, iltaisin, öisin ja aina, mutta tänään se oli suhtkoht hiljaa, koska en herännyt! Tästä voi siis päätellä, että pikkuveljen melutaso nousee sillon kun äiti on kotona. Ei tarvii hakea äidin huomiota kun se ei ole kotona :D.

Istuskeltiin tossa sohvalla koko sisaruskatras ja kateltiin ensiks jotakin dokumenttia kiinalaisista ja niiden perimästä, sitten dokumenttia apollo kolmestatoista jonka jälkeen selailtiin karttakirjaa ja opeteltiin pääkaupunkeja ja yhdysvaltojen osavaltioita, onneksi tämä opettavainen putki kuitenkin katkesi hauskoilla kotivideoilla :D.

Eilen töiden jälkeen matkustin espoon keskukseen ja treffasin Jussin, jonka kanssa käytiin Entressen Lindexillä ja Seppälässä ja ostin jopa rintsikat, sukkia ja paidan! Hintaa näille ostoksille tuli 12 euroa. Käytiin myös kaupassa ostamassa kermamunkit ja kokista ja herkutteluhetken jälkeen suunnattiin ikealle, joka ei ainakaan yhtään helpottanu mun muuttohaluja! Olihan siellä kaikkea kivaa taas mitä voisi omaan kotiin ostaa jos semmonen olisi! Oon kyllä koko ajan varmempi siitä, että laitan asuntohakemuksen menemään. Kyllä mä yksin pärjään jos on pakko!

Lukijoita on tippunut kaksi lisää jostakin kummasta, kiitos teille! Tämän kunniaksi saisi vaikka Joonakin pian jotakin kirjoittaa. Haluaisin myäs pian aloittaa kreikkapäiväkirjat tänne, kuhan saisi ne valokuvat Jaanalta!

Kuvia tähän merkintään oli tarkoitus tulla, mutta iskä olikin pöllinyt vehkeen jolla kuvia voi tähän koneelle siirtää, enkä jaksa siirtää niitä toisellekaan koneelle, joten antaa olla :D.

Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...