torstaina, lokakuuta 08, 2009

Värikästä

Yksi kauneimmista asioista syksyssä on juuri nämä päivät, jolloin aurinko paistaa värikkäisiin lehtiin <3. Harmi että ne auringonsäteet ei lähes koskaan ole niin lämpimiä, kuin miksi niitä luulee ja sitten joutuu palelemaan kun meni taas pukeutumaan liian kevyesti lämpimän päivän toivossa :D. Mulle kävi näin viime viikolla varmaan joka ikinen päivä!


Haluaisin tehdä tänne jonkun oikeesti ihan hienon ulkoasun, tämä raitahössäkkä oli nyt vaan kokeilu, kun halusin tutkia tota lähdekoodia. Jonttu sano, että tämä on aika naisellinen ja sitä mä vähän itekin aattelin, mutta omapa on vikansa kun ei koskaan kirjota! Pakostihan tästä naisellinen muuttuu testosteronin puutteessa. Ärsyttää vaan, että mulla on kaikki ohjelmat, kuvankäsittelyt sun muut toisella koneella, joka on nyt sanonu itteään vähän irti, eli ulkoasua ei näy eikä kuulu kunnes se saadaan kuntoon, tai kunnes hankin itelleni uuden :D. Onneksi, siis ONNEKSI näyttää siltä, että ongelma on lähinnä vaan käynnistyksessä, eikä levyt oo vahingoittunu. Mun tuurilla ne kyllä on ja menee taas kaikki tiedostot! Sen siitä saa kun aina ajattelee, ettei se kone nyt vähään aikaan posahda, eikä jaksa tallentaa juttuja ulkoselle levylle. 


Jos tuossa hommassa nyt kauan kestää, saatan ostaa itselleni kannettavan.
+saisin koneilla millon haluan, nykyään koko kuusihenkinen perhe käyttää kaikkia koneita ihan ristiin, koska kellään ei ole omaa.
+saisin myös omat juttuni kätevästi piiloon omalle koneelleni ja pystyisin hallitsemaan siellä kaikkea, kun ei olisi noita muita käyttäjiä sekottamassa
+voisin dataa sängyssä :DD
+omat simssit joita muut ei sekota! Ajatuksissa siis ostaa kone, joka hyvin sims kakkosta pyörittäisi lisäosineen ja latauksineen. Pysyisi pelaaminenkin pienessä mittakaavassa kun naapurusto ei olisi täynnä kaikki Herra Kakkapökäleitä sun muita hurmaavia henkilöitä, joita pikkusisarukset luo.

-voisin olla koneella milloin vain, eli voisin myös valvoa myöhään koneella ihan vahingossa. Helpompaa kun konetta ei ole omassa huoneessa, jolloin ei ole houkutusta olla myöhään. Kuulostaa ihan pikkulasten jutulta ja oikeasti pystyn kyllä olemaan poissa koneelta ihan helposti ja mennä nukkumaan, mutta toisaalta kun ei ole suurempaa syytä mennä nukkumaan, niin en sitten mene :D.
-kannettavat maksaa! Ohan mulla töitä josta saa rahaa, mutta oon niin hemmetin pihi, mieluummin nihkeilisin niin pitkään, kuhan saan vaan kerran päivässä käydä koneella ees viis minuuttia, ennenkun ITSE ostan oman koneen. Tietenkin ihan eriasia, jos joku muu sen mulle kustantais :D. 
-jos ostan kannettavan nyt, se on luultavasti jo paskana sitten joskus kun ensi syksynä varmaan pääsen muuttamaan täältä pois, jolloin joutuisin ostamaan uuden. Voisin siis sinnitellä vielä vuoden!


Noniin, jos saisin halvalla oikeesti hyvän, niin kyllä mä sitten ostasin! En vaan normaalihinnoilla haluaisi, koska mulle nyt vaan tulee parempi mieli aina kun saan alennusta! :D.


Tässä merkinnässä ei ole videoita, koska tällä iskän kannettavalla ei toimi youtubessa äänet [joku fiksu varmaan osaa kertoa, että miksi? En ole jaksanut ongelmaa googletella] joten en päässyt etsimään jotakin mukavaa musiikkia tähän. 


Kohta tässä onkin jo syysloma, voin kirjottaa siitä samalla, koska on varmaan taas pitkä aika kun tänne mitään jaksan kirjottaa. Voisin jo huomenissa muuttaa viikoksi Jussille, mutta taidan odottaa viikonlopun yli, koska viikonloppuna on tiedossa joitakin menoja. Jussin talosta lähtee ihmiset lomille etelään ja Jussi jää yksin, joten menen seuraksi, kuten olen jo muutamana vuonna myös hiihtolomalla mennyt. Hauskaa asua kaksin niin isossa talossa! [neliöitä varmaan yli 200] Täälläpäin siis syyslomaa on kaksi päivää, ensiviikolla torstai ja perjantai. Mulla ja Jussille molemmilla töitä tuo ma-ke ja tuntuu myös hauskalta ekaa kertaa ikinä asua Jussin kanssa ihan 'arkea' vaikkakin vain sen kolme päivää. Ideoitiin vähän meille tekemistä ja suunnitelmissa olisi mm. käydä Flamingossa kylpemässä ja syömässä kreikkalaista <3______<3, syödä kiinalaista, leipoa juustopiirakoita, laulaa singstaria, kattoa Hannibal Lecter-leffoja ja kuulemma myös jotakin romanttista, käydä juoksulenkillä, ulkoilla, kokata paistettuariisiä :D ja namnam KERMAMUNKKEJA <3 ja varmaankin kylpeä ja saunoa! Pääsen myös mukaan Jussin pimeäajoon ja meidän hommana on ruokkia kahta pikkupapukaijaa Jussin naapureiden talossa, koska hekin ovat matkailemassa.


Lauantaina tulossa taas kuvauspäivä ja voisin yrittää panostaa vähän mielenkiintosempiin kuviin kun niistä on valituksia tullut mm. siskoltani :DD. Ite kyl tykkäsin viime kuvauspäivän kuvista, vaikka sielä sitä aineista teeveetä ja konettakin oli, mutta se nyt vaan on mun elämä :D. 


Jussi toi mulla tänään aamulla kiinalaista, sit syötiin ja Jussi kuskas mut töihin <3. Katottiin myös ennen lähtöö vähän "Rekkakuskit jäällä" ja Jussi totes: "Sä kyllä katot sitten niin mielenkiintosia ohjelmia." No mut oikeesti mä tykkään siitä, kuten myös Povipommin päiväkirjasta! 


Teeveestä halusin viel vähän puhuu. Onko kukaan kattonu koskaan Nuorennusleikkausta? Me katotaan äitin ja siskojen kaa lähes joka jakso, joita joka päivä tulee neloselta joskus aamusin/iltapäivisin ja suurimmaksi osaksi vain siksi, koska vaateosuus on aika karmaseva! En tajuu et mistä ne repii ne asukokonaisuudet ja voiko semmosta sanoa stailaamiseksi, koska ne oikeesti laittaa niille rumia vaatteita ja vielä rumempia väriyhdistelmiä! Joskus tietenkin ihan tyylikästäkin kamaa päällä, mutta useimmiten ei ole :D. Tänään oli 27 vuotias tatuoitu tummahiuksinen ja silmänen tytsy, jolle ne laitto yhtenä asukokonaisuutena vaaleenkeltasen paidan ja vaaleenvihreet housut! Ihan kamalaa, yäk :DD. Ja sen jälkeen semmosen epämääräsen vaaleenpunasenluonnonvalkosentosihailakankeltasensekotuksen värisen mekon, joka ei oikein ollu ees minkään mallinen ja näytti enemmän alusvaatteelta.  Että semmosta, hyvä ohjelma :D.


Nonniin, saa olla tarpeeksi juttua, heippa!

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...