keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

Rise Against


Olin siis tämmöstä kivaa bändiä kattelemassa tossa eilen ja video nyt on youtubesta poimittu. Halusin juuri tämän videon laittaa, koska on hauska kuula miten porukka laulaa mukana ^^. Yksi viimeisimmistä biiseistä menossa. Jussi selitteli ettei noi varmaan Paper Wings nimistä biisiä soita mut mulla oli semmonen kutina, että kyllä ne soittaa ja niin ne soittikin! Petyin kyllä vähän koska musta se oli jotenkin vähän outo sovitus eikä kaikki kivat pikkujutut siinä biisissä oikein kuulunu, mut eihän ne kyllä aina tommosilla keikoilla kuulukaan. Valomies oli hyvä ja joskus oli kyl tosi hienot valot yhdistettynä biisiin! Harvoin ees kiinitän niihin huomiota, mutta nyt kiinnitin kun oli hienoo. Ja ihanaa ku laulajamiekkonen tuli yksikseen vetäsee kitaralla Swing Life Awayn ja selitteli miten suomalaiset kyllä ymmärtää sen biisin toisin kun esim etelä-californialaiset, joilla on aina lämmin :D.


Sain synttärilahjaks uuen puhelimen ja oon tässä nyt koittanu sitä vähän säätää enemmän itteni näköseks, en oo kyllä vielä saanu ku säädettyä vähän asetuksia ja laitoin ihanan Mitch Hewerin taustakuvaksi <3. Naminam. En viel saanu katottuu mun kaikkia viestejä läpi, mutta pysyyhän ne sielä vanhassa puhelimessa, jonka säilön kauniisti laatikkoon. Voin sitten joskus katella niitäkin. Jussilta sain myös huonekoison lisäksi Paulo Coelhon mietekirjan, jota on katellu varmaan jo kaks vuotta, mutten oo koskaan viittiny ostaa <3. Sain myäs simpukkasuklaata joka kuuluu mun suosikkisuklaisiin, ihanan kortin kera runon sekä lahjakortin, jolla pääsen Jussin kanssa romanttiselle ratsastusretkelle kesällä 2010 ja retkeen kuuluu myös piknikki <3. Oon onnekkain kun mulla on tommonen <3.


Huomenna on töissä Halloween-pippalot ja lapsille sanottiin, että ne voi pukeutua naamiaisasuun ja yksi työntekijöistä sanoi myös pukeutuvansa. Ei ittee huvittais kyllä mitään ihmeellistä ruveta pukemaan, mutta toisaalta se olis lapsille aina kivempi. Ois mulla yks hyvä hahmo jo mielessäkin... Sanoin kans et voisin koittaa tuua mankan tonne töihin ja tuua 'kauhumusiikkia' alias jotakin In Flamesia, joka lapsille kuulostas tarpeeks karmasevalta varmaankin, kammokujalle taustamusiikiksi. MUTTA toi yksi kone jolla kaikki musat on, on vieläkin ihan jumissa enkä mä varmaan saa sitä mankkaa tonne raahattua jos bussilla täytyy mennä, ei oo kovin pieni meiän mankka kotona :D. Sanoin kans et voisin ottaa isomman kameran mukaan ja toivon todella että muistan! :D Oon niiiiin lahopää.


Aika loppuu kesken, tuntuu et joka päivä sikana tekemistä, nytkin tulin kotiin vasta seiskalta ja söin painavan ja rasvasen dallaspullan namnam, jonka sisko toi töistä. Sit salkkarit ja kännykkää säätämään ja tässä sitä vielä ollaan samalla asialla. Tänään aika töiden jälkeen meni kylläkin kirpparilla, joka oli kiva juttu. Tälläkertaa taisin kyllä ottaa mukaan vaan yhden tunikatoppihomman sekä kengät vaatetuspuolelta ja muista kategorioista mukaan lähti muutamia kirjoja. Huomenna pitäs mennä käymään äitin työpaikalla säätämässä jotakin sen sähköpostijuttua jota se ei ymmärrä. Perjantaille ei vielä oo mitään erityistä hommaa, mut haluaisin käydä lujakalliokahvilassa! Viikonloppuna on ihan salee jotakin, oon varmasti kuullu äitin tai iskä sanovan et jonnekin pitää mennä ja sukulaisille pitäs järkkää synttärikahvitukset.


Pitäs kans kuhan on aikaa tilailla kannettava, lähettää se asuntohakemus ja kurkistella et millo palkka saapuis perille. Pitäs kans ehkä siivota huonetta.


Sain taas tietoon uuen lukijan, kiitti Jaana <3.


Loppuun vielä vähän Risee, olkaapa hyvä <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...