lauantaina, lokakuuta 03, 2009

Tänään paistaa aurinkoOispa lämmin! En oo vielä käynyt mittarilla, enkä ulkona, joten en tiedä. On ollu vähän turhan kylmä tässä viikolla, enkä oo löytäny lapasia, koska oon aina vika joka lähtee kotoa, joten lapaset kerkii mennä nopeimpiin käsiin :D.  Onneks on takissa taskut joihin kädet mahtuu. Oikeastaan halusin kirjoittaa vaan siksi, että halusin jakaa tuon biisin, joka heti ensimmäisellä kuuntelukerralla kuulosti todella hyvältä omaan korvaan! Semmosta harvoin tapahtuu, yleensä mun täytyy tutustua lyriikoihin, kattoa videota, kuunnella monta kertaa ajatuksella ja sitten biisit vasta alkaa iskemään.

Tänään on saunatalkoot ja haluaisin pelata simssiä. Tänään tulee Jussi talkoilee ja saunotaan. Nyt pitäisi mennä siivoamaan vaatteet kaappeihin ja pesukoneeseen lattialta ja sängyltä, sekä pukea päälle ja syödä jotakin. Ehkä sitten kerkiin vielä vähän simssittääkin ennenkuin Jussi tulee ja mennään talkoilee. Ärsyttävää vähän nää toiminnantäyteiset viikonloput, kun viimeviinkonloppuna oli sukulaisia lauantaina ja sunnuntaina ja vaikka se kivaa olikin, ei jäänyt lähes yhteen omaa aikaa ittensä kanssa ja tänään on sitten talkoot. Toivottavasti saisin huomenna vähän viettää laatuaikaa ittekseni :D.

Haluisin alkaa kirjottaa tänne matkapäiväkirjayhteenvetoa kreikanmatkalta kuvineen, mut saa nyt nähä et millon jaksan alottaa! Pitäs myös jaksaa lähtee kuvailee syksynvärejä. Oispa huomenna kaunis ilma, niin voisin Jussin kanssa käydä retkellä, sekun sanoi jäävänsä mulle yökylään ^^.

Hyvää syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...