lauantaina, helmikuuta 05, 2011

red carpet

 Äitin sisko Raija tuli meille kylään ja toi mukanaan mun serkulle Ennille mittatilaustyötä ulkomailla tehdyn mekon. Pakkohan sitä oli sit kokeilla! :D Yritettiin kovasti siskon kanssa saaha siitä jotain kuvaa jossa näkyis sen potentiaali, mutta tälleen alakulmasta kuvattuna toi selkäkään ei näytä niin kivalta kun esim omien silmien korkeudelta, joten oltas saatu kyl photoshoottailla vähän kauemmin.

Harmi etten ole hollywood-näyttelijä! Ja harmi ettei tuola oikein voi edes valkoisia stringejä pitää alla kun hohkaa läpi!

En jaksanu myöskään tota tatuointia alkaa nyt sotkee tästä piiloon, vaikka oisin halunnu sen virallisen julkistamisen tehdä vähän hienommin. No mutta, siinä nyt näkyy noi tirpuset jotka tohon lapaan ilmesty viime lokakuussa synttärilahjana itelleni :D. Näkyypä tuola myös toi nilkkakuva joka sinne on ilmestyny jo ööö, kaks vuotta sitten? Sit mulla on rumat kynnet :D joista ei saa kuvaa, mutta siinä on hopeeta alla, valkosta grafittii päällä ja viel ihan perus glitterilakkaa päällä, koska en voi elää ilman glitteriä. Mun on pitäny jo ikuisuuden tehä mulle leopardi tai kirahvikynnet, mut ainakun alan lakkaa, päädyn johkin muuhun jonka jälkeen vasta muistan nää eläinkuosihankkeet.

2 kommenttia:

  1. vähä sopii hyvin sulle toi mekko:)!

    VastaaPoista
  2. kiitti! :D harmivaan kun suomioloissa sitä ei oikein voi käyttää :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...