lauantaina, helmikuuta 26, 2011

Mun lemppariblogit just nyt

Sain sen monipuolinen bloggaaja-palkinnon ja siinä piti jakaa sitä palkintoa seittemälle, enkä jakanu, koska oli kiire :D. Nyt en oo bloggaillu paljoo yhtään, koska kuvatila on loppu ja kokeilin vaiks kuin monet kuvapalvelut läpi, mut en jotenkin lämmenny yhellekään, tai sit en vaan niin pian oppinu käyttää niitä tarpeeks hyvin, kun tosiaan tunnissa selasin ainakin neljä läpi. Tinypick ainakin puuttuu vielä listasta. Saa suositella kuvapaikkoja tosiaan!

Nyt vähän niinkun liitän tän postauksen tohon monipuolinen bloggaaja-palkintoon, koska oikeestaan mun lemppariblogit on monipuolisia, en mä niitä muuten jaksa lukea :D. Voitte käydä esim Kauniin Kameleontin ja Luurankoja Kaapissa kurkkimassa tästä ohi muiden, koska niistä en nyt kirjota, koska ne on ainakin jo saanu ton palkinnon ja ne varmaan muutenkin palkitsen aina :D. Mut piti mainita! Jätin kans joitain tosi kivoja lemppareita pois, jotka vaan ei oo postailleet aaaaikoihin. Postailkaa senkin pyllyt, haluun lukee teiän blogeja!

Elina & Anna - ihanat ja inspiroivat kaksoset!
Anna kuvaa ja taiteilee, Elina tekee vaatteita, joista mulla on yksi! Jee! Suosittelen kyllä jokaisen kurkkaamaan molempien blogit, jotka sisältää todella kauniita kuvia Annan harrastuksen takia. Seurasin Annan blogia pelkkien kuvien takia jopa sillon kun sen taustaväri oli musta ja teksti joku liian kirkas, joka sai silmät joka kerta kipeiksi. Eli kuvat on oikeesti tosi hienoja! Nykyään Annan blogissa on paljon kaikkee muutakin kun vaan kuvia ja se kaikki on niin persoonallista ja pirteetä, kuten myös Elinalla. Huomaa kyllä että neidit on kaksosia, joskus unohtaa et kumman blogia sitä lukeekaan, kun molemmat on niin ihania pirteitä palleroita <3. Jos AnnaElinaoita ois enemmän, ois maailmassa varmasti monille kivempaa! Pusuja teille tytöt <3. Ja anteeksi kun niputin teiät yhteen, kaksoset ei aina tykkää siitä  :D.

Aleksi - Joskus Haaveilen
Tässä yksi ihanuus jonka voisin ilomielin adoptoida! Yleensä kaipaan kuvia siihen mitä luen, mutta Aleksi saa kyllä kirjotella tuntemuksiaan ihan rauhassa ilman kuvia ja silti luen ja kiinnostun. Aleksilla on myös taito kirjottaa oikeesti sydämestä ja juttuihin on todella helppo samaistua, vaikka ei olisi itse samanlaisessa tilanteessa ollut koskaan, tai todella pitkään aikaan. Aleksi tuntuu elävän sydämellään ja se on ihana taito <3. Halaisin sua koska vaan jos halausta tartteisit <3. Ja muista et täällä on aina yks adoptiovanhempi valmiina! :D

running to stand still - mun varmaan tuorein rakkaus
Ihania karvahepoja, nätti tytsy, kauniita ajatuksia, ei mitään ylimääräistä, rakkautta vain.

Jasmine - The world of pink MARSHMALLOW
Tässä blogissa oikeesti melkeen kaikki on semmosta mistä en yleensä tykkää, vaaleenpunasta, kaikkee ällösöpöö ja tommosta, mutta Jasmine on niiiiin tajuttoman sulonen ihminen, että lukisin seuraisin innolla varmaan ihan mitä vaan se bloggais :D.

Tim Kiukas Photo 
Tykkään kattoo Timin kuvii ja aika söpsykkä hassu poitsu se on muutenkin :D. Opiskelee samaa hommaa kun minä ja on aika loppusuoralla jo vissiin, että senkin suhteen tietty kiinnostaa. Postaa enemmän!

Kirsikka - cherrypie tastes like bubble
Kauniita ja tunnelmallisia kuvia kauniista ja tunnelmallisesta tytöstä. Tykkään! Suht uusi tuttavuus tämäkin.

Monia ois myös ollu semmosia joita oon seurannu niin vähän aikaa, etten oikein oo saanu vielä tarpeeksi irti, monia myös tuttavien blogeja, mutta niitä yleensä vältän tämmösissä, koska saattaa olla että monista niistä nyt tykkään vaan siksi että ne on tuttujen pitämiä :D. Nää, jotka listasin inspaa mua oikeesti paljon ja niiden kautta oon saanu kirjottajista tosi ihanan kuvan!

6 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...