torstaina, helmikuuta 17, 2011

400. postaus!

Oonpas kirjotellu paljon. Halusin joskus tehä semmosia ihmistenesittelyjuttusia, joissa kertoisin vähän ihmisistä jotka mun arkea värittää, joten voisin tän "juhlapostauksen" kunniaksi aloittaa tämmöisen sarjan, joka varmaan jää lyhyeksi niinkun kaikki mun jutut joita yritän väsää enemmänkin :D.Tässä vuosien varrella on tullu otettuu enemmän ja vähemmän fiksuja yhteispotretteja, mutten jaksanu kaivaa internetinsyvyyksistä kaikenlaisia, joten päätin et nää kaks tuoreinta kokonaisuutta on varmaan riittäviä tähän hätään.

Tämä on siis Minna, Tampereella kai toista vuotta asuva liian fiksu ihminen, joka ei mun mielestä loistavan mielikuvituksen ja elämänilon takia sovi millään minnekään yliopistoon, mut kai niitä aivoja on hyvä käyttää jos semmoset on saanu! Minna on alunperin tommonen kirkkonummenmetsienmies ja kerto just tuntevansa ittensä enemmän jopa espoolaiseksi tai helsinkiläiseksi kuin tamperelaiseksi.

Minnasta vois kirjottaa jonkun satasivusen esseen, mut koska mun pitäs joskus keritä Jussille ja koska mua väsyttää ihan kaameesti, en jaksa kirjottaa kun ehkä yläaste-tasosen esseen pituudeltaan.

Tälleen pähkinänkuoressa kerrottakoon et Minna on syntyny joskus alkuvuodesta, en kuolemaksenikaan tiiä millon, mut aika aikasin kummiskin ja se on aina liian vanha, en ees kehtaa kertoo kuin vanha se nyt on. Tää tarkottaa ikävällä tavalla sitä, että itekin olen aivan liian vanha sitten saman vuoden lopussa, kurjaa. Tavattiin lukiossa ja Minna kerto joskus olleensa sporttigootti. Onneks Minna on tommonen fiksu joka on käyny pitkäämatikkaa ja pitkääruotsia ja kaikkee muutakin fiksujenhommaa kun minä taas en ja sain olla rauhassa tunneilla ja oppia edes jotakin. Hyvänä esimerkkinä tästä on yhteinen yhteiskuntaopin kurssi, jolta en muista muita asioita kuin seuraavat [järjestettynä kyseistä kurssia ajatellen tärkeysjärjestykseen koetta ajatellen]: kelluvat valuutat, suklaapatukkaindeksi [jotain tekemistä bigmac-indeksin kanssa?], emun kehitysvaiheet [niinkun sen linnun you know...], siittiöt ja munasolut, opettajan vaatetus ja ööö, siinä ne sit taisikin olla. 

Minnan kanssa ollaan taitavia jumittumaan, saatetaan istuu neljä tuntia mäkkärissä, hesessä taikka puolituntia HMn pukukopin lattialla. Yhessä meillä ei oikein ikinä oo kiire minnekään. Yhdellä kirpparireissulla voi helposti mennä koko päivä ja ruokaa voi iisisti tehä monia tunteja. Teevetä voi myös kattoa kuus tuntia putkeen ja rannalla voi maata ihoa grillaten vaikka koko päivän. Jokaiseen jumittumiseen liittyy varmaan ainakin yksi loistava bisnesidea tai maailmanvalloitussuunnitelma, meiän ideat on oikeesti tosi loistavia ja ne varmaan menestyis jos joku antais rahaa.

Meillä on aika samanlainen maku tosi monen asian suhteen ja esim. kun Tampereella tossa äsken viivähdin, kerittiin ostaa jo kaks asiaa yhteiseksi! En sit tiiä miten käytännössä yhteinen haalarijuttu tai yhteinen koru toimii kun toinen asuu Espoossa ja toinen Tampereella, mut saa nähä! :D Lähes poikkeuksetta jätetään toisillemme kans tavaraa, mulla on nyt Minnan hiusharja ja sillä mun kännykänlaturi, skins-dvd, sims ja kai yks ripsari joka tippu pyykkikoriin.

Yleisesti ollaan tosi sopiva kahen palan palapeli, meillä vaan saletisti natsaa ja meininki on aina Lets go! Plussana tähän tietysti myös se, että Minnan kanssa voi kyllä oikeesti puhua ihan kaikesta ja yleensä ymmärretään toisiamme myös hyvin, vaikka toinen ei välttämättä oliskaan käyny läpi samanlaista tilannetta.

Että semmosia, tämä siis osa yksi tästä minä ja mun ihmiset osiosta!

2 kommenttia:

  1. Oot ihan paras, tuli niin hyvä mieli ja leveä hymy huulille kun luin tän! <3 Muistan vieläkin kun tapasin sut ekaa kertaa Kunkun ruokalassa. Sulla oli paljon käsikoruja ja rukoushelminauhoja ja punertavat hiukset löysillä lettisaparoilla.. Muistan ajatelleeni että toi on varmaan tosi mukava ja omaperänen ihminen ja kivaa juttuseuraa. Olin kyllä niin väärässä, oot miljoonia kelluvia valuuttoja kertaa enemmän kuin vaan mukava, omaperänen ja hyvää juttuseuraa!
    Oot Eve jota ilman ei vois enää elää <3

    Let's go!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...