tiistaina, helmikuuta 08, 2011

Palakinto!

Leena palkitsi mut tämmösellä "the versatile blogger"-palkinnolla, KIIIITOKSIA tästä <3. Sääntöihin kuuluu että paljastan ittestäni seittemän  asiaa ja jaan eteenpäin seittemälle. Toivottavasti näitten asioiden ei tartte olla mitään maailman suurimpia paljastuksia, koska en millään muista että mitä oon tänne jo paljastellu!

1. Tykkään hirveesti laulamisesta, mutta mulla ei oo sävelkorvaa, enkä yhtään tiiä että osunko säveleen vai en :D. En myöskään osaa käyttää ääntä kunnolla, enkä ees riittävästi, mutta laulan silti usein!

2. Rakastan ihmisiä jotka osaa laulaa ja soittaa jotain soitinta ja tykkää näitä taitoja mulle esitellä. Mitään parempaa ku kuunnella ku Miska soittaa ja laulaa? Ei oo!

3. Oon luonteeltani vuoristorata ja saatan kymmenessä minuutissa olla käyny jo läpi kaikki tunteidenkirjot. Tästä monet voi sanoo että nounou et ole, mutta oon myös samalla todella taitava, siis ihan mieletön verhoilemaan tämän vuoristoradan piiloon ja ulospäin olen oikeastaan tyyni kuin Muumimamma joka paistaa keksejä maailmanlopun kynnyksellä. Tästä on mulle sekä haittaa että hyötyä.

4. Haluaisin osata espanjaa, japania, kreikkaa, ruotsia ja tietty englantia kaikkia puhumaan kun vettä vaan. Oon aina ollu ihan kakka kielissä, joten tottakai ne ei oo sillon kiinnostanu, mutta lukion jälkeen heräs kauhee halu oppia kaikkea. Ranskakin kävis tohon listaan jos se vaan sileen tsädääääm ilmestyis mun päähän mut en haluu sitä niin paljon et jaksaisin yhtään opiskella.

5. Tykkään tanssia ja muutenkin liikehtiä musiikintahdissa. Myös tanssipelit iskee ihan kybällä, mutten oo niitä kyllä kovin aktiivisesti harrastanu moneen vuoteen. Erittäin usein kotona koneillessa heilun jollainlailla musan tahdissa samalla kun kuuntelen. Oisin tosi mieluusti harrastanu jonkinlaista tai vaikka monenlaistakin tanssia vaikka koko elämän, mut vihaan rutiineja ja ahistun jos mun pitää joka tiistai kello 18 olla tanssimassa :D

6. En yleensä pidä ääri-ihmisistä, poikkeuksiakin saattaa olla. Ääri-ihmisillä tarkotan semmosia jotka omistautuu yhdelle tai muutamalle asialle, eikä pysty näkemään muuta. Ja jotka on myös näistä omista omistautumisasioistaan sitä mieltä, että ne on ainoot oikeet. Esim. jotkut nykyajan ekoihmiset, siis tosi hyvä asia ja kaikkee, muttakun pitää tulla kaikille sitä tunkemaan ja kaikki tehdään ihan vaan sen ekon vuoksi. Tai jotkut hyvin uskonnolliset ihmiset jotka tulee kertoo et jeesus pelastaa, no niin varmaan pelastaakin, mutta se uskonlahja annetaan meille kaikille ja jokainen voi sitten ihan ite päättää ottaako sen vastaan ilman joidenkin muiden tuputusta asiasta. Tai jotkut perheet/suvut tms. joiden mielestä kaikkien pitää mennä yliopistoon ja kaikista pitää tulla lääkäreitä. Kaikki ihmisten rajottaminen omilla ihanteilla on väärin, jokaisella pitäs olla mahdollisuus tavotella just sitä mitä haluaa, tai olla tavottelematta mitään jos se hyvältä tuntuu. En myöskään pidä semmosesta äärifanittamisesta että kiljutaan keuhkot pihalle ku saadaan tietoon et Tokio Hotel tekeekin keikan Suomessa tai että Justin Bieberistä tehään 3D-leffa. Saa innostua, inspiroitua, ihkuttaa ja kaikkee, mutta terveissä mitoissa. Oikeestaan tykkään että kaikkee tehään terveissä mitoissa, siks en myöskään tykkää semmosesta kynnetään ojanpohjii-kännäämisestä, koska eihä se nyt keholle kovin hyvää tee. Ja on sitäpaitsi äärimmäisen typerää. En tykkää ku ihmiset on tyhmiä :D Okei tästä tuli romaani! Mulla on paljon patoutumia tyhmiä ihmisiä kohtaan.

7. Olin kuorosodassa töissä ja opin sielä inhoomaan Black Eyed Peasin I got a Feeling-kappaletta kun sitä renkutettiin ekan viikonlopun aikana ihan liikaa. Myös minkä tahansa Black Eyed Peasin biisin kuunteleminen ei oo nykyään niin kivaa kun joskus, ihan vaan siks että tulee toi toi I got a Feeling mieleen.


Haastan seittemän myöhemmin koska en jaksa nyt!

3 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama toi eka. Laulaminen on tosi kivaa mut osun säveleen jos osun... Ultra Starilla pysyn sävelessä paremmin koska se näyttää missä mun pitäis mennä, ja missä oon menossa. Mutta jos pitäis laulaa ilman peliä niin sitten en kyllä yhtään tiedä onko oikee sävel vai kaukana siitä.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...