tiistaina, helmikuuta 15, 2011

Ystävä

Moi, oon ollu täällä Tampereella nyt noin kolme päivää ja eilen oli ystävänpäivä. Herättiin Minnan kanssa joskus kahentoista jälkeen, käytiin kaupassa kahen maissa ja alettiin tekee ruokaa. Sushia, kinkkujuustopiirakkaa, kanasalaattia ja jäätelöä, kermavaahtoa ja hedelmiä sekä mandariinimehua juotavaksi, NAM.

Kauppareissun jälkeen alettiin heti toteuttaa näitä meiän ruokasuunnitelmia jajoskus seittemän aikaan päästiin syömään ja linnottauduttiin sohvalle kattomaan miehenpuolikkaita, huippumalleja ja skinssiä! Ollaan vissiin jaksoo vaille valmiita ykköskauden kanssa jo.

Voin vinkkaa et paras tapa viettää ystävänpäivää on kokkailla tommosta jotain aikaavievää nypertämistä ystävän kanssa monta tuntia ja sit nauttia monta tuntia niistä aikaansaannoksista! Suosittelen kaikille!


4 kommenttia:

 1. Oi vau nyt alko tekee mieli sushia! Ja ehdottomasti aionkin tässä tehdä jossain vaiheessa.. Aivan ihana postaus, lisää tälläsiä! Tuli niin hyvä mieli<3

  VastaaPoista
 2. munkin tekee koko aika mieli :D mut nyt leivotaan valkosuklaajuustokakkua ja syyään meiän eilistä piirakkaa, namnamnam <3

  VastaaPoista
 3. Ooh mitä herkkuja! Pitäispäskin itekin joskus koittaa väsätä omat sushit.

  VastaaPoista
 4. Joo toi oli niin kivaa tehä noita ja jäi seuraavalle päivällekin syötävää! :D

  t. Eve, en tiiä miten tätä tunnusta vaihetaan :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...