keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011

Tampereilua

Oooh täällä on ollu niin rentouttavaa ja oon unohtanu kaikki miljoonat asiat jotka täytyis hoitaa tai joiden täytyis olla hoidettuna :D. OOn vähän erakkorapu-luonne, että tartten omaa aikaa ihan runsaastikin ja yleensä tämmösit päivien pätkät jonkun luona, koko ajan jonkun kanssa ottaa voimille ja tuntuu jopa ahdistavilta, kun omaa aikaa ei tarpeeksi saa. Minnan kaa kuitenkin sulaudutaan niin hyvin tähän yhteiseloon alle 30 neliöisessä yksiössä, ettei oo alkanu ahistaa kertaakaan.

Ensiks siis tulin tänne Lauran kyydillä lauantaina ja menin suoraan Emman tupareihin. Muut vieraat lähti jossain vaiheessa ja jäätiin Emman kaa kaksin tappamaan loppua boolia, kunnes Laura ja Minna tuli hakemaan mua pois ja jäivät vähän maistelee Emman täydellistä mutakakkua ja pelaamaan piirrä&arvaa alias-korteilla. Oli hauskaa ja joskus öö, kahen maissa taidettiin suunnata Minnalle.

Kumosin kassini lattialle, laitettiin petijutut valmiiksi ja varmaan kolmelta oltiin valmiita nukkumaan. Aamulla Minnan piti lähteä kattomaan kaverinsa mahdollinen hääpaikka ensikesälle ja me jäätiin Lauran kanssa kuorsaamaan. Lauralla oli tenttikirjoja mukana ja Minna sano sille että lukee sitten niitä aamulla kun odottelee mun heräämistä. Loppupeleissä kävi niin että mä tein monia japanintehtäviä silläaikaa kun Laura nukku!

Laura heräs ihan vähän ennenkun Minna tuli takasin joskus ennen yhtä, sit Minna nukahti ja me Lauran kaa opiskeltiin ja datattiin. Minna heräs ja päätettiin lähtee mäkkäriin ja keilaamaan ja pyydettiin Lauran velikin mukaan, joka asuu tässä Minnan lähellä.

Mäkkärissä oli hyvää ruokaa ja keilailu mukavaa, jonka jälkeen Laura lähtikin kohti Vantaata ja me Minnan kanssa katottiin telkkaria kunnes mentiin nukkumaan.

Maanantaina sit olikin ystävänpäivä ja me kokattiin koko päivän, niinkun viimepostauksessa kerroinkin!

Tiistaina meiän piti käydä äkkiä kirppiksellä, kutsua tyttöjä kylään ja leipoa kakkua, mutta lopulta oltiinkin kirppisreissulla niin pitkään et oltiin kaheksalta vasta täällä takasin, leivottiin kakkua jota syötiin joskus puolenyön maissa tai jälkeen! Onneks siis kaks tyttöä jätti vastaamatta kutsuun ja yhellä oli muuta tekemistä, koska ois tullu aika myöhänen vierailu jos oisivat kakkuakin halunneet maistaa.

Kirppikseltä löyty ihanan lämmin jonkun iteneuloma villapaita 100% villalangasta kuudella eurolla! Ja semmonen hauska musta vakosamettinen sortsihaalari, jonka jätän tänne Minnalle lainaan, koska sille se sopii paremmin, mulla on liian kapeet reidet. Käytiin kans fidassa, muttei jaksettu kattoo sielä mitään, joten suunnattiin Class Ohlsonille ettimään Minnalle irtopohjavuokaa ja jonkinlaista sekotinasiaa. Löydettiin molemmat, jonka jälkeen käytiin Uffilla kääntymässä. HM oli matkanvarrella, joten pyörähdettiin sielä ja Minna osti itelleen legginssit ja hengattiin pukukopin lattialla istuen aika hyvänaikaa :D.

Suunnattiin seuraavaksi koskikeskukseen, jonka viereinen koski höyrysi söpösti, käytiin Lindexissä ostamassa meille pari korua, Seppälässä tekemässä loistavia löytöjä halvalla ja carlingssissa toteemassa et mulla on jo nää kaikki :DD. Ruokakaupasta haettiin kakkutarvikkeet ja suunnattiin takasin Minnalle kokkaamaan ja ihkuttamaan meiän ostoksia.

Ilta meni sitten kokkaillessa ja syödessä ja TVn seurassa.

Nyt Minna parantelee sen hampaankoloa vanutupon kanssa, koska siitä revittiin hammas irti. Minä en repiny, hammaslääkäri sen teki. Seurana sillä on tossa mun japaninkirja ja se opettelee lauseita kuten: minä olen kissa, oletko sinä kissa, minä olen ihmiset, oletko sinä vuoret. Ja jos muutkin haluaa nämä lauseet opetella, voin ne tähän kirjoittaa:

minä olen kissa = watashi wa neko desu.
oletko sinä kissa? anata wa neko desu ka?
minä olen ihmiset = watashi wa hitobito desu.
oletko sinä vuoret? = anata wa yamayama desu ka?

Opi sinäkin japania Minnan kanssa!

Söin aamupalaksi naminami kinkkujuustopiirakkaa ja nyt ootellaan et Minnakin saa syödä. Lähen tänään kuudenmaissa, yhyy ;(. Oon niin tottunu olemaan täällä ja Minnakin sano että se on jo niin tottunu et oon täällä, et on outoo kun lähen pois. Noh, ei mee kauaa kun tänne tulee Jenna kylään pariksi päiväksi ja sit on taas seuraa!

"Liian vaikeeta toi ruotsi... eiku japani!" - Minna

Mulla on torstaina koulua ja sitten alkaakin hiihtoloma ilman Jussia joka on riparilla, yyyhyyyy. Seuraa siis otan vastaan, vinkvink! Ja kaikki koulutyöt teen! ehkä...

Meinasin ensiks upottaa kuvia tonne keskelle tekstiä, mut en jaksakaan kun tää bloggerin kuvanlatausjuttu on niin wammanen, joten kaikki tulee tänne loppuun, jee!

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...