maanantaina, huhtikuuta 11, 2011

fenqWNG fqwgferwk

Väsytttäääää, huono olo, nukuin kerrankin oikeesti tosi hyvin ja sit pitää nousta jotenkin kesken, suuututttaaaa! Ainoo kivajuttu tänään on se, että ollaan Jussin kanssa seurusteltu 50kk! Aika monta!

Nomutta, koska oon nyt selitelly vähän näitä mun tekemisiä, niin selitämpä viikonlopusta sitten vähän nyt, koska en muuten pysy hereillä täällä tunnilla, oikeesti!

Lauantaina oli kaunis ja lämmin ilma ja kävin lenkittää hauvoja hupparissa ja tuli kuuma! Mahtavaa! Lenkki veny ihanan ilman takia aika pitkäksi, jonka jälkeen oli ruoka, jonka jälkeen lähin Jussille.  [Kuulinko muuten oikein et maikka sano et nyt me katotaan vaikuttamisen keinoja kun ei noista eduskunnista oo mihinkään?] Lähin bussipysäkille josta Jouni [mun kummisetä] mut nappas kyytiin. Päädyin Jussille hengattiin ja joskus ysin maissa Minna haki mut juhliin. Eksyttiin matkalla niinkun aina Minnan kanssa tehään ja oltiin hieman myöhässä ja illan emäntä oli jo aika hyvässä kunnossa kun paikalle saavuttiin. Kaksio täynnä ihmisiä, että ruumiinosien yli sai hyppiä ja yhden askeleen kerrallaan etenemällä sai uusia juttukavereita.

Ei kovin kauaa keritty paikalla olla kun viimenen metro oli lähössä keskustaan ja suurinosa porukkaa lähti baareilee. Jäätiin illan emännän ja isännän sekä parin muun kanssa vielä hengailemaan ja jutustelu helpottu huomattavasti kun suljettiin musiikki ja ylimääräinen älämölö loppu. Törmäsin kivanenäiseen poikaan, jonka mielestä mun pitäs kokeilla naista. Pidin illasta hurjasti ja palasin Jussin kainaloon siinä vähän ennen kolmea muistaakseni ja sovin sushitreffit!

Sunnuntaina heräsin todella pirteänä ja Jussin äiti oli laittanu poroa, vihanneksia, uutta perunaa ja salaattia, ihan sairaan hyvää oli <3. Ruokalevolla kateltiin Jussille opiskelujuttuja, jonka jälkeen lähettiin kävelylle, jolla tuli kuuma! Juteltiin asioista, tulevaisuudesta ja kaikesta ja tuli tosi hyvä mieli. Lenkin jälkeen päätettiin lähteä mäkkäriin, josta Jussin piti heittää mut bussipysäkille mut myöhästyttiin! Noh, kateltiin sit sorsia ja otin pari kuvaa samalla kun odoteltiin uutta bussia, tuttuja tuli vastaan ja Jussi sai neuvoja tulevaisuutta varten.

Bussi tuli ja menin kotiin kattomaan telkkaria ja dataamaan. Että semmosia :D. Ps. kävin viimeviikon aikana viis kertaa mäkkärissä! noloo. Katotaan muuten täällä nyt kun Ronald telotettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...