keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2011

Viesti

Tulin kotiin äärimmäisen turhauttavan ärsyttävän koulupäivän jälkeen ja avasin Spotifyn, jossa odotti indoxissa biisi Jussilta ja viesti, jossa luki: "Hauskaa keskiviikkoa!" Tämmöset pikkuasiat piristää ihan hirmusti oikeesti!

Koska tää on nyt mun keskiviikkobiisi, voi se olla myös jonkun teistä!Meillä on nyt meneillään koulussa näyttökurssi, joka meinaa sitä että joka keskiviikko meidän yksi aikuisluokka ja kaks peruskoulupohjaista luokkaa kokuuntuu samaan isoon luokkaan ja tehdään sitten samasta tehtävänannosta jokainen oma juliste. Päivän lopuksi yksi seinä on täynnä julisteita, joita sitten seuraavana keskiviikkona katsellaan yhdessä vähän läpi. Viimeksi tehtiin matkailujuliste, joka oli ihan jees vaikkakin kuva-anti oli huonoa ja tänään 69eyesin levynjulkkarikeikan juliste. En vaan inspiroitunu, en tykänny kuvista, en tykkää tehä tummia juttuja ja inspiraatio oli niin hukassa. Ruokana oli nakkikeittoa joka on niin mun lempparia hyi, eikä se maistunu miltään. Kadotin puhelimen, toivottavasti iskän autoon. Ulkona kastuu kengät ja on kurja ilma. En oo oikeesti tehny koulussa sataan vuoteen mitään mihin oisin tyytyväinen, jonka vuoksi en viitti täälläkään esitellä juttuja mitä oon tehny, missä vika! Okei, motivaatio karussa.

Taidan seuraavaksi käydä syömässä ja sit sain jonkun inspiksen tossa kotimatkalla et taidan ottaa kitaran käteen, kynnet ei oo vielä semmosia metrisiä, joten vois vaikka onnistuukin! Ajattelin pyhittää tän päivän kitaralle, japanille, ruoalle, skinssille, blogeille/blogille, lukemiselle, musiikille ja/tai simssille.

Oon muuten pari päivää tässä kuunnellu musaa aika taukoamatta ja spotify-aikakin on loppumassa pitkästä aikaa, omg. Pitäs ehkä joskus ottaa kuvia, ajatustenvirtaa moi! :D.

Mut huomenna vapaata! En oo viel päättäny et jaksasinko käydä helsingissä liskogalleriassa kylässä...

1 kommentti:

  1. ei kyllä kuusysijulkka luonnistunut multakaan mitenkään liian hyvin. :/

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...