perjantaina, huhtikuuta 15, 2011

Rakkautta vapaapäivänä

Heräsin erittäin hyvien yöunien jälkeen pirteänä ja ulkona paisto aurinko. Datasin hetken joka kuuluu hyvän vapaapäivän aamutoimintoihin, jonka jälkeen siirryin alakertaan aamupalalle. Maalaisleipää kera broilerileikkeen, tomaatin ja juustoraasteen, NAM <3. Mul on vähän ikävä basilikaa. Siirryin sohvalle ja kattelin Nätein nakuna-dokkarin loppuun sekä Mallimaailman Huipulle kivan jakson jossa ihmiset itkee hiuksiaan.

Seuraavaksi puin hyvät vaatteet päälle, nappasin Ebonyn, Tatun, podin, kameran ja aurinkolasit mukaan ja suuntasin kulkuni Myllyjärvelle. Mukaan hyppäs myös Nuppu, joka alkaa kuitenkin aina naukumaan kun ollaan liian kaukana kotoonta, mutta tulee silti mukaan usein, pönttökissa. Tatu oli vapaana koko lenkin! Ja tietysti Ebonykin joka nyt on aina vapaaana.

Kevät tuoksu ja linnut laulo, yhellä mökillä rempattiin lattareiden tahtiin. Parasta kuitenkin oli asettua makaamaan laiturille Ebony tyynynä ja antaa auringon värittää naamaa. Nuppu ja Tatu vartioi mun rauhaa vähän kauempana. Makasin siinä melkeen tunnin, kunnes aurinko alko menee vähän pilveen. Parasta. Mua saa pyytää aina makoilee laiturille aurinkoon, jos osaa myös olla vähän aikaa hiljaa ja vaan kuunnella sitä kun ei ole paljon mitään kuunneltavaa.

 Yritettiin Ebonyn kaa ottaa kivaa kaverikuvaa mut epäonnistuttiin.PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
1 kommentti:

  1. Oijoi kevät on tuloillaan<3 Ihania kuvia ja harmi ettei yhteiskuvat onnistunu xD

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...