tiistaina, huhtikuuta 05, 2011

Kivaaa!

Tänään oli mieletöntä kävellä bussipysäkille takki auki, kadut kuivina ja aurinko paisto. Koulussa oli vähän jäätävän lagaavaa ja naureskeltiinkin meiän ryhmän kanssa kun yks muokkas julistetta jalka pöydällä, minä tein powerpoint-esitystä niin makuuasennossa kun voi olla ja kolmas vaan röhnötti mun pöydällä, että tästä kun ottais kuvan, sais kaikki amikseen heti! :D.

Koulun loppuessa pyytelin mulle seuraa mäkkäriin kun alko tekee mieli nugetteja. Kysyin walluu joka ei päässy ja Samppaa joka sano ettei se vois tulla kun oli jo kieltäytyny yhestä pyynnöstä pääsykokeisiin lukemisen takia MUTTA suostu sitten kummiskin kun sanoin etten mä kauaks aikaa tartte seuraa. Sovittiin puolesta tunnista. Noh, huomasin sitten että Jonttukin on online ja kysyttiin sitäkin, mut ei se vastannu facebookissa joten Samppa soitti sille. Jontulla eikä Sampalla ollu autoo käytössä, joten ne soitti Jesselle ja koht sain infoo et joo Jesse hakee ne ja sit ne tulee mäkkiin. Oli piristävät puoltuntia, eli oikeesti melkeen kolme tuntia ja juteltiin mm. miten haluis tappaa ittensä mieluiten, et tosi tervettä! Hyi, nyt kuulostaa pahalta puheenaiheelta kun sen kirjotti, mut aika hyvässä hengessä me siitä juteltiin kyllä. Muistin taas miks tykkään Jontusta :D. Se on niin Jonttu! :D Sai kyl nauraa, et kiitos vaan poitsut tästä!

Bussintuloon oli jonkin aikaa, joten lähin kävelee etteenpäin ihanan lämpimässä auringonpaisteessa ja kuuntelin loistavaa musiikkia. En yleensä tosiaan lauleskele kamalasti ääneen ulkona muutakun öisin lenkillä kun oletan et ketään ei ole missään, mutta nyt aloin laulella mukana kaikkia kivoja biisejä, joten ehkä joku muukin sai musiikiniloa :D. Matkalla soitin myös Minnalle, mutta akku loppu ;(. Sain myös siskolta erittäin piristävän uutisen ;).

Oon myös jutskaillu tommosen kivan Villen kanssa tässä jo parina päivänä ja on se ihme kun pitää vaan kysyy joku yks käytännönasia, niin kohta huomaakin jutelleensa monta tuntia ihan kaikesta :D. Piristää kyllä minua! 

KIVAAA!

3 kommenttia:

  1. Mitäs sä muuten opiskelet? =)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Opiskelen audiovisuaalista viestintää ihan amiksessa, eli media-assari musta tulee niinkun tuola sivupalkissa lukee ^^.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...