lauantaina, huhtikuuta 09, 2011

Normiselitystä

Eilen mulla olis ollu koulua 8-16, mediatuotantoa, tehdään kampanjaa keväälle 2012, viimeinen työskentelypäivä kampanjan parissa. Päätettiin meidän ryhmän kanssa, että tullaan kouluun vasta kymmeneen, koska oltiin kuitenkin jo valmiita. Tulin sit kymppiin, enkä löytäny luokkalaisia mäkkiluokasta ja reaktio oli JES, ne on joko päästetty kotiin  tai sit meillä on joku kivempi luokka. Oli kivempi luokka, jonka taululla luki, että jos presentaatio kampanjasta on jo valmis, pitää keksiä 20 uutta ideaa samaan kampanjaan, mutta vain ideaa, ei mitään toteutusta ja sitten saa lähteä kotiin. Keksittiin sit siinä äkkiä 20ideaa, käytiin syömässä ja oltiin vapaita!

Jäin kuitenkin ite viel vähän datailee koululle ja ihmettelee vaihtunutta päiväohjelmaa. Olin nimittäin sopinu, että kun neljänmaissa pääsen, meen wallun kaa mäkkäriin hengaa siks aikaa kunnes mun pitää seiskalta olla Aurorassa rippikoululaisia kattomassa. Tekstasin sit wallulle et pääsinkin jo ennen yhtä, joten jos meen kotia ja mennään vaikka viideltä mäkkäriin sitten. Jäin datailee ja oottelee bussia ja jutskailin siinä Villen kanssa kaikkee päätöntä ja ilmotin sit jossain välis et taidan lähtee kotia tästä. Ville kuitenkin kysy et lähenkö pikalounaalle mäkkäriin sen kaa ja tottakai mä lähin! Ville työskentelee tuossa suurinpiirtein mun koulun naapurissa, joten helppo ja nopea mennä yhdessä läheiseen mäkkäriin. Tykkään extemporee jutuista ja tykkään Villestä ja mäkkärin nugeteista, joten olin iloissani tämmöisestä käänteestä päivässä.

Villellä oli btw jotkut neonkeltasenvihreet nauhat kengissä ja joku vajaa tunti me jutskailtiin mäkkärissä ja must on jännä et vaiks oon Villen aika vähän aikaa tuntenu, enkä oikein voi sanoo et sitä nyt kauheesti ees tunnen, niin silti tuntu ihan kun ois jonkun vanhan kaverin kanssa hengaillu, tai niin siis, ohan Ville aika vanha oikeesti :DD.

Noh, sit lähettiin molemmat kotiin ja kotona kattelin Housee ja Heroesii ja lähin takasin mäkkäriin treffaa wallua! :D. wallu oli söpö niinkun aina, syötiin, se teki itelleen opintosuunnitelman kuitin taakse ja pelattiin korttia, vaikkakaan wallu ei suostunu pelaa mitään aggressiivista missä pitää läiskiä, koska kaikki kattois :D. Miska oli ystävällisesti ilmottanu mulle että millä bussilla kerkiin Auroraan seittemäksi ja jossain välissä valuttiin wallun kansa mäkkäristä ulos, halattiin ja erottiin.

Bussi oli myöhässä. Mutta onneksi riparilaisetkin on aina myöhässä ja itse infojuttu alko 19:15. Miskaa kerkesin jo halailla ennen ripari-infoo ja infon jälkeen sain pitkästä aikaa nähdä myös Miskan kaksoisveljen Julben, joka ei oo oikeesti siis sille mitään sukuu mut ne on niin söpöjä yhessä! Paikalle saapui myös Jussi, Samppa ja Jonttu sekä Hela, joten mukavaa seuraa ei kyllä puuttunut! Julbe lupas mulle myös että Miska soittaa mulle kitaraa ja niin se soittikin ja laulokin <3. One of Us sopi Miskalle äärettömän hyvin.

Tapasin myös Eevan, joka täällä metsässä on kans asustellu ja joka tulee tuonne riparille isoseksi jonne meen töihin, söpö Hannes kans halas mua kun lähin "koska mennään samalle leirille", se oli ihan tajuttoman mukavaa! Onneks tulee kivoja isosia sinne! En muista millon viimeks oisin ollu näin innoissani jo nyt riparille lähöstä :D. Tää tarkottaa varmaan sitä et ite leiri on ihan kamala :D.

Nukuin tosi huonosti ja jännittää vähän et mimmonen känkkäränkkä musta tulee kun pitäs jaksaa olla tänään sosiaalinenkin, mutta siis eilen oli muksaa ja sosiaalista, ihania ihmisiä ja tänään nään ainakin Jussia, Minnaa, Jennaa, Helaa ja ketä niitten junttibileissä nyt ikinä tulee olemaankaan :D. Ens viikolla koulussa kaks vapaapäivää, tai ainakin vielä lukkari näyttää siltä. Ehkä käyn varaa tatuointiaikaa....

Nyt paistaa autinko niin kauniisti, että lähen lenkille kera hyvän musan, heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...