maanantaina, lokakuuta 28, 2013

Ihanat synttärit!


Täytin ite oikeesti lauantaina, mutta pidettiin Murhiksen kanssa synttärijuhlat perjantaina. Ville kävi kaupassa joskus iltapäivällä ja toi mulle synttäriyllätyksenä muikkuja valkospilukastikkeella OMNOMNOM! Olin just siivoillu aika paljon, joten muikut oli hyvä palkinto!
Ville toi myös neilikoita mulle. Ei kylläkään omasta tahdosta, vaan taisin vähän kannustaa siihen :D. Mutta ihania ovat ja ilahduttavat varmaan neilikoiden tapaan vähintäänkin viikon!
Käytiin Murhiksen kaa synttärilounaalla hesessä ja samalla ostelemassa muutamat juustot ja oheiskrääsät. Meillä korkattiin yhdessä skumppa samalla kun odoteltiin vieraita ja laitettiin sipsejä kulhoon ja keksejä ja viinirypäleitä näytille.
Vieraita ja juustoja oli saapunut, eli viinit laseihin ja maistelut alkakoon! Mun piti kuvaa jotain tunnelmavideoo juustopöydästä ja sitä ympäröivistä keskusteluista, mutta yllätysyllätys unohdin.
Ehdottomasti paras juhlakuva! :D Tuli siis tanssittua, laulettua ja liimailtua tarroja naamaan, joka oli Minnan suuri älynväläys.
Meillä oli myös Minnan kanssa loppuillasta samanlaiset vaatteet, joten kuvia oli pakko ottaa :D


 Seuraavana päivänä siivoilin melkeen koko kämpän jo kuntoon ja sitten äiti haki mut ja Titiuun viettämään oikeaa synttäripäivää porukoille. Äiti oli hakenu peruukkeja ja muita hauskoja hattuja jostain varastosta ja todettiin, että Titiuu sanoo ringdingdingdingding!

Koska minä tykkään sushista ja niin meidän muukin perhe, tehtiin synttäri-illalliseksi niitä juuri sopiva kasa meidän perheelle miinus kaksi, joista toinen oli häveyksissä kera pleikkariohjaimen ja toinen ulkomailla. Maisteltiin myös muutamia juustoja joita oli jäänyt juhlista.

Muuten ilta menikin sitten GTA vitosen parissa ja telkkaria kattoen. Vetäydyin nukkumaan jo kymmeneltä, koska väsytti ikääntyä näin vanhaksi :D

 Sunnuntaina aamupalailun jälkeen lähettiin äitin ja kaikkien koirien kanssa laittamaan vene talviteloille. Pökäle ei millään jaksanu olla paikallaan ja ulisi minkä jaksoi :D. Enna on nykyään aika sokee, joten sa saattaa lähtee karkuun ihan millon vaan eikä välttämättä löydä kotiin olleskaan tai meitä enää, joten se pitää pitää remmissä aina ja Pökäle taas on niin jätkä että sen pitäs päästä omasta mielestään yksin seikkailee, joten hänkin tarvitsee remmiä aktiivisesti. Titiuu tottelee mua aika hyvin ja pentuna ei muutenkaan halua lähteä kauas ja Ebony taas tottelee kaikkea minkä kuulee, eli liian kauas kuuroa mummoa ei saa päästää. Eli nämä kaksi saivat sitten olla vapaina ja ihmetellä venetouhuja.

Äiti löysi hienon oksan, josta piti ottaa kuva.

 Melkein sain Ennasta ja Titiuusta kivan kaverikuvan, mutta tottakai Titiuu lähti heti liikkeelle kun sain kameran esiin.
Titiuu tykkää läträtä vedessä. Lenkkeilyn jälkeen pelailtiin vähän lisää GTAta ja syötiin, jonka jälkeen melkeen lähettiinkin jo kotiin. Sain muuten tosi kivoja lahjoja, joista ehkä aion tehä ihan oman postauksen!

Tänään ois suunnitelmissa haravoida pihaa taas ja laittaa ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...