maanantaina, lokakuuta 21, 2013

Nakuja löytyy


En keksiny mitään ostikkoa ja telkkarissa sanottiin, että makuja löytyy ja päätin kirjottaa sen otsikoksi, mutta typotin joten antaa olla. Siinä sen historia! Aattelin nyt kuiteskin vähän taas koittaa kertoilla et mitä mun elämässä tapahtuu :D.

Lauantaina heräilin pari tuntii ennen villee ja leikin Titiuun kanssa sekä kattelin vähän Breaking Badia(ai kauhee näitä viimisiä jaksoja! :O) ja sitten aloin laittelee tortillaa lounaaks kun ville pääsi ylös sängystä. Mukava alotus päivälle! Sitten äiti jo soittelikin, että voisi kauppareissulla poiketa hakemaan mut ja Titiuun kyläilemään. Ville oli lähössä ajaa taksia, joten sopi hyvin yökyläily porukoilla kun muuten oltas vaan Titiuun kanssa möllötetty keskenämme täällä kaupungissa, joten jos vaihtoehtona oli yö hirsimökissä metsässä perheen ja monien eläinten luona, oli valinta aika helppo!

Siellä sitten syötiin ruokaa, tehtiin vähän pihahommia, kateltiin telkkaria, juteltiin ja laulettiin taas pitkät erät singstaria. Kello vierähtikin helposti yli kahdentoista ja vetäydyttiin Titiuun kanssa mökkiin nukkumaan.
Epäilen kovasti että koirani on saanut vaikutteita kissoilta kun tykkää istuskella sohvan käsinojilla ja välillä kiipeilee myös selkänojalle makoilemaan.

Sunnuntaina herättiin Titiuun kanssa siinä kymmeneltä, kun isot koirat alko haukkumaan pihalla. Yleensä tiiteli nukkuu iloisesti about yhteen, mutta ei malttanu porukoilla koska muutkin koirat oli hereillä. Olisin ite halunnu jäädä vielä nukkumaan koska mökissä on niin hyvä nukkua :D. Nousin kuitenkin ylös ja päästin Titiuun riehumaan muiden elukoiden joukkoon.

Siinä sit lagiteltiin, syötiin aamupalaa ja pelailtiin gta vitosta, joka muuten oli aika hauska, mutta vieläKIN on se miinus ettei tavaroita voi ottaa käteen! Tekee vähän vaikeemmaksi projektin siirtää puutarhakalusteet uima-altaaseen, mutta onnistuin kuitenkin. Lisäksi porukat on kauheen aggressiivisia tossa! Yks kävelytti koiraansa ja menin sit käppäilee niiden kanssa ja se omistaha alko vaan uhoo ja tuli lyömään ja käski sen koiransa mun kimppuun :(. Ja mä vaan kävelin mukana! Sit kans veikka törmäs vahingossa poliisiin ja poliisi ampu sen, reiluu. Kyllä varmaan yhteensä joku kaks tuntia totakin pelailin vierailun aikana!
Koska oli kaunis ilma, päätettiin lähteä lenkkeilemään. Olen vähän taipuvainen liioitteluun kun asteet menee alle viidentoista, joten näytin tältä. No mut ei tullu kyl kylmä eikä kuuma!

Lenkillä maa oli huurteinen eikä aurinkokaan enää tuntunut lämpimältä kasvoilla. Kai se talvi oikeesti tulee :(.

Yritin tietty ottaa Titiuusta kuvia, mutta se on niin vikkelä että harvat onnistuu. Titiuu ihmettelemässä kun vesi onkin kylmää. Se myös ihmetteli paljon kun osa vesi oli jäässä!
 Lenkkeiltiin Sorvalammelle, jossa olikin ihanan aurinkoista.
 Kasallinen koiria ja sisko ottamassa arskaa :D
 Lenkin jälkeen olikin vuorossa lisää lagaamista ja pelaamista, kunnes iskän ravintolaillallinen oli valmis. Villekin oli saapunut kyläilemään. Ruoan jälkeen käytiin vielä siivoo ja tsekkaa mökki, jonka uusia laattoja ville ei ollu vielä nähny ja siitä pian lähdettiinkin kotiin.

Kotona vähän lagailin, kattelin lisää Breaking Badia ja henkisesti koitin valmistautua ensimmäiseen koulupäivään mahdollisimman hyvin unohtamalla koko asian. Valmistelin kaiken valmiiksi laukkuun ja laitoin herätyksen valmiiks, jotta pystyin vaan unohtamaan koko asian ja rentoutua.

Menin nukkumaan jo ennen yhtätoista reilusti, Titiuu ei ollu samaa mieltä ja halus lähteä villen kanssa vielä olkkariin.

Aamulla jäädyin, vaikka mulla oli lapaset ja talvitakki päällä. Eka bussi jätti tulematta, joten myöhästyinkin vielä kivat 10min. Onneksi se ei haitannu, koska eka oli muutenkin tapaaminen kuraattorin kanssa, joka sitten ohjasti mut oikeeseen ryhmään. Opiskelen siis nykyään Stadin ammattiopistossa ja musta tulee ulkoasuntoteuttaja, eli taittaja oikeestaan. Taisin tästä johonkin postaukseen jo kirjottaa kai? Vaikee muistaa kun kirjottaa niin harvoin :D. Ryhmänohjaaja, sekä ryhmänohjaajan sijainen oli molemmat tois mukavia, kuten myös opo ja kuraattori. Opo lupaili että koulun tilat ovat hyvinkin lämpimät, mutta siellä kaikki dataili takit päällä ja valitti kun sormet jäätyy. Eli täytyy varautuu ihan hyvällä vaatetuksella. Mun ryhmästä oli paikalla joku kymmenen, vaikka ryhmän piti olla täydet kakskyt ihmistä, joten en tiiä missä kaikki muut oli. Kipeenä vai lopettanu? :D Opintotoimisto ei ollu auki, joten en saanu mitään tunnuksia koneille tai mitään muutakaan tärkeetä lippusta, joita pitää venaa keskiviikkoon. Hyväkslukemisista ne ei myöskään oikein osannu sanoa mitään, joten saa nähä mitä tästä tulee :D. Saa pitää peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Oi ihania koiria! Missä oot mennossa Breaking Badissa? :D

    VastaaPoista
  2. Pääsin jo loppuun :OO oli kyl aika intensiivisiä noi vikat jaksot ja kamalia kans :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...