sunnuntaina, lokakuuta 06, 2013

Ketä sinä odotat oikeasti

Meillä oli muutamia aurinkoisiakin hetkiä lomalla!
Otsikko ei liity mihinkään, mut pyöriipähän vaan toi biisi päässä ja kuvituksena toimii muutamat lomakuvat! Mutta siis, tää blogi on taas vaihteeksi vähän jääny, joten koitan tehä jonku referaatin siitä mitä oon touhunnu ja silleen. ELIKKÄS. Alotin sen viherrakennuskoulun, olin paljon kipeenä, siis paljon. Se koulu ei tuntunukaan omalta ja käsikään plus se tosi uupunut flunssainen kroppa ei tykänny siitä fyysisyydestä, vaikka sitä just koululta halusinkin. Mut ei voi taistella vastaan, tai vois mut eikai se oo järkevää. Kävin sit opon kaa juttelee ja todettiin että ehkä on parempi vaan lopettaa koulu ja ettii jotain mikä sopii mun vialliselle kropalle paremmin :D. En ensiks ois halunnu jättää kouluu, koska en halunnu jäädä myöskään työttömäksi ja samalla toimettomaksi, koska viimeks se hajotti mut tosi pahasti. Noh, otin kuiteskin riskin ja jäin pois koulusta. Alotin ankaran sähköpostittelun ja tiedustelun ja sain kun sainkin alle kahdessa viikossa hommattua itelleni paikan ulkoasuntoteuttaja-linjalla. Huom. ei ulkoASUNTO vaan ulkoASUN. Korjasin nyt heti kun tiiän niin monta, jotka on lukenu väärin. Alotan tän koulun nyt maanantaina eli ylihuomenna ja saan todnäk hyväksluettuu kaikenlaista. Siis ulkoasuntoteuttaja on niinkun taittaja. Taittaja on niinkun semmonen joka vaikka asettelee lehtiin ne kaikki elementit kohilleen, tasaa tekstit ja sommittelee ja kaikkee, tekee mainoksii, esitteitä ja kaikenlaista. Eli sitä mitä media-alalta haluaisinkin. Toivon niin paljon että tuolla opettajat ois osaavaa porukkaa ja että kaikki sujuis kunnolla. En halua turhautua, koska se on myrkkyä mulle.

Sitten olin vähän portugalissa tossa taas ja täytyy sanoa että vaikka aurinko ei paistanu lähes yhtään, sato vettä ja olin kipee niin kyllä tykkään olla siellä. Tykkään villen vanhemmista ja tykkään erityisen paljon siitä miten helppoa on saada tuoretta lähiruokaa. Kaiken voi ostaa halvalla lähiruokana. Miten paljon terveempi ois ihan jo ton seikan takia, jos siellä asuis.

Portugaliin lennettiin Lontoon Gatwickin kautta, jossa meillä oli tosi pitkä vaihtoaika, joten käytiin sitten ihan Lontoon keskustassa, jossa en oo ikinä käyny ja näin big benit, london eyet, tower bridget ja kaikki ja kerkesin ostaa kengätkin! Lagosissa, eli Portugalissa Algarven alueella olevassa kaupungissa, jossa villen vanhemmat asuu, yövyttiin kaks ekaa yötä kivassa hotellissa vanhassa kaupungissa, jossa oli aivan ihana vanha puulattia ja just rempatut huoneet! Kävelymatka vanhan kaupungin keskustaan ja vieressä aivan loistava croissanttipaikka, johon ihastuin aika täysii. Siis oltiin hotellissa siksi, että villen porukoilla oli vielä kaksi yötä niiden tutut käymässä, eikä haluttu häiritä niiden vikoja yhteisiä päiviä. Maistoin mustekalaa ekaa kertaa elämässä ja kävin ekaa kertaa elämässä meressä uimassa pilvisellä säällä :D. Jos muuten joskus eksytte Algarveen, tai lähinnä Luziin eksyy, niin suosittelen ravintolaa nimeltä Jake's! Mieletön mesta! Yks kohokohta matkalla oli kans The Garden niminen ravintola Lagosissa, jossa kissa istu mun vieressä penkillä koko illan :D. Ainiin! Lagosista löytyy myös ainakin KOLME japanilaista ravintolaa, vaikka se on aika pieni kaupunki eli sushia saatavilla! 24 makia sisältävä laatikko makso 3,90e jos otti mukaan, kelpas!
Jake's! Tilattiin vissiin kolme tai neljä alkuruokaa, kaks pääruokaa ja juomat ja makso kolmekymppiä...

Tänään kävin sienestämässä äitin, tädin, serkun ja Titiuun kanssa ja nyt on kaks isoo pussillista sieniä odottamassa. Osa täytyy pakastaa, mut osasta teen sienikeittoa! Mun piti lähtee vaan aamusta sieneen, mut sit tuli käytyy siskolla syömässä ja lähettyy viel porukoille syömään illallista ja lagailee :D. Rentouttava ja mukava päivä ja tuli kummiakin nähtyä kun se paukkas porukoille kylään yhtäkkiä. Nyt kuiteskin tuntuu et kuume ois nousemassa joten kiva kiva! En ookaan ollu vasta kun viis viikkoo putkeen kipeenä! Haluisin jo parantuu et vois harrastaa liikuntaa.
Myrskyinen päivä!

Vitsit kyl rasittaa sinällään kun mun kaikki into bloggailuun on tällä hetkellä yhessä salaisessa videoblogissa ja ois toisaalta kiva pitää videoblogii ihan muutenkin, mut ei sit varmaan ihan kaikelle kansalle nähtävillä mut tuntuu et turha myöskään pistää jonkun salasanan taa, koska kuka sitä nyt ees sit haluis seuraa oikeesti? :DD No ehkä alan tekee itelleni vaan videopäiväkirjaa. Mut en haluu uutta blogii! Enkä haluu muutta tätä salaiseksi! Mitä teen!

Ainiin ja sokeriton syyskuu tuli ja meni, ja lipsahdin sallitusti vain äitin synttäreillä virallisesti, jollon söin yhen pullan ja juustokakkua. Päätin sitten, että Portugalissa saan kans lipsuu ja jatkan sitten jouluun asti muuten vähän muunnetuilla säännöillä. Portugalissa tuli juotuu limuu vähän ja söin yhen leivoksen ja vähän vohvelii ja lentokentällä ja koneessa karkkia. Tai siis suklaata. M&M, eminem, joo. Nam. Niitä pähkinäjuttuja. NAM. Noh, nyt jouluun jatkan sillai, että en ite osta mitään makeeta, enkä myöskään mitään muita kun täysmehuja, eli ei enää sokerilitkumehuja eikä valmisjugurttejakaan. Jos joku toinen tarjoo niin voin ottaa ja jos ite leipoo niin voi ottaa, mut muuten ei. Lihattomaan lokakuuhun lähin nyt mukaan silleen, et jätän punasen lihan pois. En haluu jättää kalaa, koska uskon sen olevan niin hyväksi mulle ja kanassakin on niin vähän mitään huonoo ja ne kasvatetaan Suomessa aika hyvin, joten en boikotoi niitäkään. Mut pyrin kuiteskin tekee ruokaa ilman kanaakin, mutta jos nyt tekee kauheesti mieli kanasalaattia niin kyl mä semmosta teen! Plus maitotuotteet ja kananmunat syön kans. Eli heihei pekoni hetkeksi :(. Ajattelin Marraskuussa viettää sitten Mättöruoattoman marraskuun, eli ei roskaruokaa :D.

Kisumisuystävä ravintolassa! Toi oli kyl muutenkin tosi mukava paikka kun oli kokonaan pihalla puiden ja köynnösten alla ja ruoka oli hyvää ja edullista!


Lontoossa kärsittiin huonosta ilmasta, enkä ihmettele kun katto noita lentokoneiden jälkiä tuolla taivaalla..
 Tän kuvan otin äitille :D

 Ihana ranta! Ihastuin ja haluun tonne kyl ens kerralla viettää kivaa rantapäivää! Nyt oli liian epävakaata ilmaa ja tuollakin oli just satanu ennenkun tultiin. Kaksi alempaa kuvaa myös samalta rannalta. Kiipesin kukkulalle johon johti kapea ja pelottava polku, jolta ois helposti voinu tippua.
 Patikoitiin rannalle, jossa oli kaks ihmistä meiän lisäksi. Patikointiin kuului myös laskeutumista köyden avulla. Aika hc! Alemmat kuvat on vuorelta, jonne lähettiin kattoo maisemii, mutta mikäs ilmestyikään huipulle, PILVI! Oli hyvät näkymät.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...