tiistaina, lokakuuta 22, 2013

Ihmelääke

Alias asiaa sairastelusta. Ne jotka tätä blogia, tai mun elämää ihan on seuraillu, on varmaan huomannu että oon aika usein kipeenä. Mulla on vatsa sekasin, kuumetta, nuhaa, yskää, kurkku kipee, jäseniä särkee tai mitä ikinä tommosia useemmin kun pitäs olla. Kaikki alko vuonna 2009 sikainfluenssasta, johon söin virheellisesti kolmet antibiootit. Tää koko ruljanssi sitten vei multa kaiken peruskunnon ja meni parantumisen jälkeen puoli vuotta ennenkun jaksoin kävellä kilometrin matkan kotiin pysäkiltä hengästymättä ihan rauhallista vauhtia. Tämän jälkeen asuin vuoden homekämpässä, jossa olinkin tosi rankoissa taudeissa ja ei ihme kun nukuin pää kynnyksen vieressä joka oli ihan täysin homeessa. Ennen sikainfluenssaa en siis ollu kipeenä kun ehkä yhen päivän vuodessa. Edelleenkään en oo tervehtyny, vaikka homekämpästä onkin aikaa jo eli vuosi. Oon edelleen tosi usein kipee, taudit on pitkiä ja vie mun kunnon ihan kokonaan. Ainoastaan kesäsin et oo kauheesti kipeenä, eli ehkä aurinko, valo ja lämpö vaikuttaa tähän jotenkin. Oon yrittäny taistella vastaan harrastamalla liikuntaa, mutta motivaatio on aika nollassa kun aina pitää alottaa nollasta jonkun taudin jälkeen. Oon myös lisänny marjojen ja muiden vitamiinipitosten juttujen syömistä ja parantanu syömispolitiikkaa muutenkin ja nukkunu tarpeeksi. Mikään ei kuitenkaan oo tuntunu auttavan.
 Sitten äiti osti mulle tämmöstä höpöhöpö-lääkettä. Aloin sit kiltisti ottamaan tätä kauheeta litkua aamuin illoin ja paraninkin silloisesta taudista ennätysnopeesti. Kuntokin palautu nopeesti ja jaksoin tehdä pitkiä lenkkejä heti parannuttuani. On tämä sitten lumevaikutusta tai jotain oikeeta, niin toimii! Vatsaan tää kylläkään ei auta, joka tuntuu olevan edelleen vähän liian usein ihan sekasin.
Toivon nytten että tän hirveen litkun ansiosta pysyisin enemmän terveenä. Jos pysyn terveenä koko tän pullon ajan, ostan kyllä lisää vaikka maksaakin ihan sikana! Mut oon ollu niin paljon kipeenä viime vuosina, että hetki terveenä vois kans kelvata!

4 kommenttia:

 1. Minun äiti taas vannoo magnesiumsuihkeen nimeen :D Mama on ihan varma, että sillä paranee kaikki lihaskivuista kuumeeseen! Valitin sille kerran niskakipua ja se oli heti kaivamassa sitä suihkepulloa käsveskasta....

  VastaaPoista
 2. pitäsköhän mun testaa sit sitäkin :D

  VastaaPoista
 3. Onko toi apteekista tai sit jostain luontaistuote liikkestä peräsin? :)
  Ite ollu kans ihan kipeenä monta päivä, sit tervehtyby ja parin päivän päästä uudestaa kipeenä vaikka kuinka istunu himassa ku tatti ja juono ja syöny hyvin :o

  VastaaPoista
 4. En oo ihan varma mutta muistaakseni äiti sano tän mulle hakeneensa jostain luontaistuotekaupasta, joten oisko ollu ihan Life tai joku semmonen? Mut varmaan googlettelemalla löytää et mistä tätä saa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...