torstaina, lokakuuta 31, 2013

Synttärilahjoja

  Sain aivan loistavia synttärilahjoja! Esimerkiksi tämän koristepaprikan, joka on todella kaunis ja jolle löysin tyylikkään ruukun :D. Googletuksen mukaan paprikoita ja lehtiä voi syödä tai sitten ne ovat myrkyllisiä. Ehkä jätän maistamatta ennenkun saan jostain tarkkaa tietoa. Olinkin kaivannut lisää jotain viherkasveja talouteen ja tämä vasta kivalta näyttääkin paprikoineen, plus että rakastan paprikoita ylipäätään.

Juuri olen miettinyt, että pitäisi keksiä uusia kikkoja salaatteihin ja olemme myös ihmetelleen että eikö tässä taloudessa ole salaatinottimia ja kuinkas ollakaan, paketista löytyi salaattikirja sekä ottimet! Nämä vielä tuli ihmiseltä jota en ole nähnyt kolmeen vuoteen, elikkäs lahjan oli pakko olla pelkkä tosi tarkka arvaus! :D

Sisko toi mulle Brysselistä tämän :O. Aivan ihana mahtava kaunis ja loistava reppu aitoa nahkaa jostain vintage-liikkeestä :O. Mieletön lahja! En malta venaa et tulee kesä ja voin käyttää aina tota laukkuna jonkun hulmuavan hameen kanssa!
 Ville hommas mulle sitten sisäpuutarhan! Aivan loistava lahja tämäkin ja ihanaa kun on persiljaa ja basilikaa aina tuoreena, ellei nytten ihan överisti aleta käyttää eikä kasvit pysy mukana :D. Piristää muutenkin keittiötä mukavasti värillään tuollainen yrttipuska.
Äitiltä taas sain pastakoneen! Siitäkin oon puhunu jo jonkin aikaa että semmonen ois tosi kiva ja niinhän se onkin! Käsin on aika työlästä ja tilaavievää alkaa tehä pastaa, joten toi auttaa kyllä huimasti! Aika paljon ruokaan nt liittyi nämä lahjat ja sehän on vaan hyvä! Tädiltä sain vielä ihan loistavan lahjan, josta en nyt ottanut kuvaa. Nimittäin saaristolaisleivän ja reseptin tähän kyseiseen leipään sekä aivan mielettömän hyviin lihapulliin! Innostuin ehkä pikkasen kun sain tän lahjan :D. Lisäksi tuli sitten skumppaa, ouzoo ja kukkia enemmänkin, eli tosi hyviä lahjoja! KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...