perjantaina, marraskuuta 05, 2010

housut


Ensimmäinen weekday-ostokseni, jonka kyllä kotiutin jo kesän alussa, mutta sitten tulikin intiaanikesä, enkä käyttänyt pitkiä housuja ja intiaanikesän jälkeen olin saanut pari kiloa lisää, enkä enää mahtunut housuihin :D. nyt oon kyllä melkeen samoissa mitoissa kun kesän alussa, että ehkä kohta voisin jopa koittaa noita käyttä.

Housut on eksyny mun jalkaan vasta kaksi kertaa ihan arkikäytössä ja ihan oikeina farkkuina, yhtään venyvinä noita tarttis kuitenkin käyttää että ne muotoituis sopiviksi.

Nää oli kuitenkin pakko saada ja silloin oli weekdaylla semmonen hyvä tarjous, että kun ostaa kaks cheap monday tuotetta, saa ne molemmat puoleen hintaan. Jussi oli jo löytäny itelleen sopivat housut, joten pystyin hyvällä omallatunnolla ostaa nämä ihanuudet! Rakastuin niin noihin kukallisiin paikkoihin! Toisaalta nyt talven tullessa mua enemmän kiinnostaa vähän löysemmät housut, joten hutsittais nyt saaha jotkut kivat miesten farkut joltakin kaverilta ja niihin vähän ommella tommosia kivoja paikkoja kiinni!

ps. mun reidet ei ole noin ohuet, ainakaan nyt eikä tasan ollu tollonkaan, paikat kai huijaa tai jotain. Tein kans mun ekan Monki-ostoksen tossa joku viikko takaperin! Ehkä esittelen sen puolen vuoden päästä.

pps. tässä ois kans semmonen yhteisblogiprojekti meneillään aika monen eri-ikäsen tytsyn kanssa eripuolilta Suomea, siitä voi tulla täys kaaos ja sekasotku tai sit jotain mukavaa, kattoo nyt!

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...