perjantaina, marraskuuta 19, 2010

Joululahjatoiveita!

Keksin pari hyvää, joten aattelin niitä heti laittaa tänne ylös ettei unohdu!

Rakas joulupukki, isä, äiti, sisko, veli, serkku, täti, setä, naapuri, tuntematon, opettaja tai joku muu, haluaisitko hommata minulle jouluksi seuraavia:

Hiiren läppäriini, koska edellinen, niin kiva kuin onkin, on vähän paskana, kakkana siis. Saa klikkailla joskus aika tosi monesti ennenkun se huomaa että jotain on koittanu klikata. Ihan vaan tän koneen käytettävyyden takia!


Uuden kannettavan kun en nyt vielä saanut tätä omaani myytyä ja hommattua uutta. En haluaisi välttämättä juuri tuota kuvan konetta, oikeastaan ainut vaatimus olisi että olisi tosi kiva jos prosessorin nopeus ois minimissään 2,4GHz.

Skinssin ykkös- ja kakkoskauden DVDllä haluaisin ehdottomasti, mutta ne harvat mitä oon Suomessa nähny, on käsittäny kaudet 1-3, enkä tee kolmosella mitään, enkä haluais siitä erikseen maksaa. Muualta en haluu tilata, koska näitten puhetyylin takia haluisin kyllä suomenkieliset tekstit kuitenkin. Toisaalta oon nähny kolmesti noi kaikki ihan suomenkielisillä teksteillä, joten enköhän ymmärrä ihan tarpeeks vaikka noi kuinka epäselvästi puhuis :D. Täytyy kattoo jos pukki tilais jonkinlaisen!

Ja nää kaikki jaksot! Koska tää on ihan hulvaton sarja ja Sheldon ois täydellinen poikakaveri Krisulle.

Pentikin porokynttelikkö, ihastuin tähän niiiiin kun näin sen jossakin lehdessä ja sit vielä Sellon Pentikissä. TARVIIN tän jos nyt vaikka se kämppä järjestyis ennen joulua.

Bongasin Anttilasta tommoset ja tykästyin niihin ja taidan haluta nekin ja sit semmoset toiset vähän ton tyyliset jois on karvaa tossa varressa sisällä ja mieluiten ilman korkoja semmoset ja semmosilla kvoilla retkeilykenkänauhotuksilla! Oon hyvä taas selittämään mut semmoset on nyt vähän niinkun in semmosina kauheina puujalkaversioina, eli korkeilla koroilla.

Näiden lisäksi haluaisin edelleen semmosen pipon joka mahtuu mun päähän ja on kiva, villasukkia, lapasia ja suklaata! Olisin halunnu myös kuulokkeet koska edelliset meni rikki, mutta Veeru kiltisti mulle tänään uudet semmoset kuskas koulumatkalta, jes! Mutta voin ottaa vastaan lahjaksi uudetkin kuulokkeet, koska noi ei ollu kovin kalliit ja menee kuitenkin rikki ihan pian :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...