sunnuntaina, marraskuuta 28, 2010

Jotain keltaista huoneessa

Oli se postaus, jossa pyysin kertomaan kaikkia kuvausideioita, tässä nyt ekat toteutukset! Saa muute ehottaa lisää!

Mulla on itseasiassa aika vähän keltaista huoneessa, ei se oo koskaan mun lempiväri ollut, mutten oo
koskaan sitä inhonnutkaan. Erittäin selkeä kuva mun hulahulaleikukkarenkaista, jotka on ruissista vuodelta ööö, 2007 kai, niissä on keltasiiki kukkia!

 Yläpuolella keltainen huulirasvapötkö jonka joskus ostin Seppälästä kun oli unohtunu ottaa rasva mukaan ja tarvitsin! Alhaalla taas oikeasti keltainen hirvivaroituskortti seinältä. Illalla pimeässä värejä on vaikea saada mukaan.
 Mun poneista yksi on oikeasti ihan keltainen, tuo keskimmäinen istuva poni jolla on sininen letti. Sen nimi on BonBon :D. Oikeassa reunassa on myös nuo kaksi pisaralapsiponia, jotka on haaleen keltaisia!
 Sitten on vielä kirahvitaulu keltaisilla kehyksillä kauniilla kukkatapetilla.

Että semmosia. Viimeviikonloppuna oli serkun synttärit, eilen yhtien tuttujen synttärit ja tänään käytiin kahvittelemassa mun kummisetää. Hauskaa oli niinkun aina ja kummi tunkas meiän käteen kolme albumia täynnä kivoja kuvia meidän sukulaisista, meistä, kaikista tilaisuuksista ja meidän kotipaikoista. Kun itekin jaksais noita kuvia tilaisuuksissa ja kaikkialla ottaa, laittaa sivuun ja joskus teettää albumeja varten. On se vaan niin kiva kattoa muistoja kansissa! Päätin melkeen että JOS JOKU VAIKKA ANTAIS MULLE JO KÄMPÄN, voisin alottaa semmosen perinteen, että yritän aina ottaa pari kuvaa jos tulee vieraita ja koitan myös kantaa kameraa kaikkialla mukana, jotta voin sitten täyttää hyllyni albumeilla täynnä ihania tunteita, ihmisiä ja eläimiä <3. Laitan myös semmoset ohjeet seinään vieraita varten, että mistä kamera löytyy, mistä akku jos loppuu tai muistikortti jos tila loppuu, miten kameraa käytetään ja kehoitukset käyttää sitä aivan surutta! Oijoi haluan muuttaa :(( Kuulin kyllä lohduttavaa tietoa parilta tutulta että hekin ovat jonottaneet jo monia kuukausia ilman tulosta, joten ei olla ainoot jotka joutuu venailee.

Kylmä on ja kylmä vaan jatkuu, hurhur. Tuntee olonsa michelinukoksi tuola ulkona ollessa kun vaatetta on niin hurjat kerrokset. Kauniiksi se taivaan laittaa toi pakkanen, harmi ettei mielellään lähe sitä ulos asti kattelemaan. Ebony täytyy pakottaa käymään sisällä vähän väliä, koska sen tassut jäätyy niin helposti. Mua on pyydetty myös kuvaa mun lemmikkieläimiä, joten joku lemmikkiesittelypostaus saattais olla tulossa jos joskus valo riittää näitten kuvaamiseen!

Koulussa ollaan pysytty aikalailla akselilla verkkoviestintä-vektoripiirtäminen-ääniviestintä-taidekulttuurihistoria. Koodataan, pidetään esitelmiä, käydään näyttelyissä, piirretään, lagataan, säädetään jotain äänien kaa ja turhaudutaan, tai siis minä turhaudun.

Jussi tuli kolmen viikon kiinniolon jälkeen nyt lomille vähän pidemmäksi aikaa ja mulla on pari vapaapäivää joten söpöö ihanaa <3. Harmi et on niin kylmä ettei huvita ulkoilla. Koitan saaha meistä uuden kuvan! Iik tulee kiire, Jussi täyttää kohta vuosia, oikeastaan torstaina muistaakseni ja pitää saaha äkkiä kuva kun meillä on vielä kaks vuotta ikäeroa! En oo keksiny sille vielä mitään lahjaa :((. Pakko laittaa aivot raksuttamaan huomenna ja vinkkejä otan vastaan! Se ei tätä blogia lue, joten kommenttivinkit on turvassa!

Oon opetellu menee nukkumaan ennen yhtätoista ja pysyny siinä hyvin! Viime viikolla meni pari iltaa vähän överiksi kun oli noita vapaapäiviä, mutta alan taas nukkumaan, lupaan! Tässä nyt oli kai tämmöset nopeat kuulumiset :D.

2 kommenttia:

  1. Mukava tunnelma tuossa lei-kuvassa! Ja hauska Mona Lisa :)

    VastaaPoista
  2. Mona Lisan sain Jussilta kun se osaa kans laittaa suun tolleen ihan väärtepäin ja kadehdin sitä ku en itte osaa :D. Meni sit ostaa mulle tommosen kortin muistutukseksi vielä tästä vajaavaisuudesta! :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...