tiistaina, marraskuuta 02, 2010

Huijasin

Tää onkin vasta 300. postaus, jotain lagas toi bloggeri ja luulin et toi edellinen ois ollu jo :D. Vastaan pariin kysymykseen mitä hakusanoilla on koitettu mun blogista löytää, tilastotietoja siis taasen!

Kirjotin tossa vähän aikaa sitten postauksen Eminemistä, jonka takia tänne on eksytty tiedustelemaan Eminemin ja Rihanan Love the way you lie-biisin/videon jatko-osasto, täytyy myöntää et en kyllä tiiä siitä mitään :(.

Rastoista on tietty ollu kysymyksiä, ne kai se pääaihe onkin millä kukaan tänne eksyy. On kyselty, että miten hiukset saa terveiksi rastojen jälkeen, ei niitä kyllä saa, kuolleet on :D. Riippuen tietenkin onko pötkylät ollu kasassa kolme viikkoa vai kolme vuotta. Jos hyvä tuuri käy niin jotkut puolenvuoden rastat saattaa olla vielä pelastettavissa, mut tuskin kovinkaan paljoo vanhemmat. Riippuen tietysti myös siitä miten kukin määrittelee terveet hiukset. Oon ite avannu just jotkut puolenvuoden takut ja aika mieluusti vedin hiukset aika lyhkäseen kuntoon sen jälkeen, ei kovin terveiltä näyttäny!

Rastojen paksuuntumisesta on kans kyselty. Mun rastat paksuuntui ainakin puolella ja lyheni saman verran, tätä kutsutaan tiivistymiseksi. Että jos haluat ohuet rastat, niistä todellakin kannattaa tehdä niin ohuet kun pystyy heti alussa. Mulla nää oli semmosia pikkurillinpaksusia, varmaan ohkasempiakin ja pituutta oli aikalailla kainaloon kun nämä laitettiin kasaan, mutta tadaa vuosi siitä pituus oli hävinnyt juuri olkapäähän asti ja yksikään rasta ei ollut enää ohkasempi kuin peukalo. Nykyään takkuset on päässä elelly semmoset kaks ja puol vuotta, pituutta löytyy melkeen sinne kainaloon ja paksuudeltaan ovat siinä peukunmitoissa.

Kyselty on myös rastojen pesemisestä, voiko niitä pestä pelkällä shampoolla. Ite sanon et ehkä kannattaakin pestä pelkällä shampoolla, ei ainakaan millään kovin ihmeaineilla :D. Itse rastoja nyt ei niinkään tartte pestä ollenkaan, joten ehkä on parasta käyttää vaan semmosta shampoota joka on kiva omalle päänahalle. Rastat ei siitä kauheesti välitä mitä niihin tunkee, ainakaan valmiit tiivistyneet semmoset. Alkuvaiheessa tottakai ei käytetä mitään hotoaineita tai muita hiuksia korjaavia ja silottavia aineita, sehän ois typerää. Nykyään ite käytän semmosia 2 in 1-shampoita, koska musta tuntuu et pelkkä shampoo jää jotenkin kiinni rastoihin eikä tuu kokonaan pois, toi pieni hoitoainemäärä jotenkin liukastaa seosta ja rastat ei jää yhtään tahmeiksi, niinkun pelkällä shampoolla saattaa joskus käydä.

Rastajuttujen lisäksi on kyselty että sopiiko Nidri lapsille :D. Nidri on siis kaupunki Lefkaksen saarella Kreikassa. Lefkas on oikeastaan saari, mutta se on liitoksissa mantereeseen sillan avulla. Mantereella lähin lentokenttä on Prevezassa, josta bussilla matkataan itse Lefkaksen saarelle. Lähistöltä mantereen puolelta löytyy esimerkiksi semmoinen muksa kaupunki kuin Parga, jonne matkataan myös Prevezan kautta. Lefkaksen pääkaupunki on nimeltään Lefkada, mutta Nidriin tulee eniten turisteja. Lefkadan ja Nidrin välillä on matkaa noin 20km, olisiko ja tätä väliä kulkee paljon busseja päivittäin. Toisella puolella saarta on kaunis Vassiliki, joka on suosittu surffaajien keskuudessa, tännekin busseja kulkee, mutta huomattavasti vähemmän. Vaikka Nidriin tulee eniten turisteja, se ei silti ole niin paha turistirysä rantakohde, koska mitään kilometrien hiekkabiitsejä ei löydy lähistöltä. Maasto on tasaista, kauppoja ja tavernoja jokapuolella, hotelleja vaikka muille jakaa, sekä aktiviteettia rannoilla, itse saarella, merellä, lähisaarilla, ilmassa ja mantereenkin puolella. Nidrin ainoa miinus ehkä nuo lapset huomioonottaen on se, että jos lapset haluavat kirmata rannalla ja tehdä hiekkakakkuja, Nidri ei ole oikea paikka, muuten kaikkea löytyy ja kaikki sopii myös lapselle! Retkiä toki voi tehdä saaren toiselle puolella vaikkapa Katishmaan, jossa pitkää hiekkarantaa riittää ja bussitkin kulkevat hyvin.

Esittelenkin samalla muutaman matkakuvan. Nidrissä olen siis lomaani viettänyt kahdesti ja nämä kuvat toiselta reissulta.

 Hemasevaa kuvaa, Vassiliki beach on paikoin pientä kiveä ja paikoin hiekkaa, tilaa löytyy ja surffarit tykkää! Syvenee hitaasti ja vedessä hengailu on muksaa!
 Nidrin pääkadulla on tunnelmaa ja siltä löytyy kaikki mitä tarvitsee.
 Meidän hotellilla oli tämmönen muksa aukio, josta pysty vaikka valtaa pöydän ja nauttia aamupalaa samalla kuunnellen merenkohinaa. Nurmea ja muuta kasvistoa Lefkakselta löytyy.
 Sukellusretkiä löytyy.
 Karttaa.
 Nidrin vesistössä pikkusaarten rannat näyttää enimmäkseen tältä.
 Katishma, josta tilaa, aaltoja ja hiekkaa löytyy!
 Sitä sukeltamista.
 Nidrissä on satama ja paljon risteilyjä ha retkiä lähtee päivittäin lähisaarille.
 Nidrin omat rannat on kapeita ja kivisiä.
 Paikallista asutusta on myös ihan kiitettävästi.
Kun päästään lähemmäksi Nidrin ns. keskustaa, alkaa rannan vierille ilmestyä myös tavernoja, joissa on mukava nauttia lounassalaatit ja katsella merelle.Matkaoppaanne Eveliina kiittää ja kuittaa!

ps. mulle saa ehotella niitä kuvauskohteita tosi mielellään täällä! Niin ja vois ehkä niitä Kreikkapäiväkirjoja joskus jatkaa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...