torstaina, marraskuuta 04, 2010

Love Marshall Mathers

Otsikko nyt vaan siitä et Eminemii oon taas luukuttanu, nam.

En nyt vaan pysty olee vastailematta näihin hakusanakyssäreihin tuolta tilostojen puolelta, joten jatkuu :D.

Yllättäen tänne kans saavutaan suoraan sanalla hamppukaupunki, mutta myös etsitään hamppukaupunki albumia. Kapteeni Ä-ni esittää kappaleen nimeltä Hamppukaupunki, joka ei näköjään tolta Parhaat-albumilta löydy, mutta ehkä silti juoltain muulta albumilta, esim. joltain suomi reggae-kokoelmalta.

Tämän blogin nimi ei ole Hamppukaupunki siksi että mulla on rastat ja kasvatan niissä jotain kiellettyä tavaraa. En kasvata kiellettyä tavaraa kaapissa, parvekkeella, ikkunalaudalla, metsässä enkä edes kasvihuoneessa. En nimittäin osaa pitää kasveja hengissä :(. En myöskään mitenkään erityisesti puolla kannabista tai koita ajaa sitä lailliseksi. Pidän kuitenkin luonnosta ja koitan tehdä päätöksiä sen mukaan, mikä on ekologista. Mulla ei ole rastoja siks et hipit on jee, vaan siksi että mulla on pallopää enkä tykänny yhtään kun hiukset nuoli päätä, vaihtoehdot oli permanentti tai rastat ja rastoja nyt olin ihaillu jo aikoja ja niiden kanssa on helppoa. Oon aina helpon puolella :DD. En pidä yhtään siitä että mua tuijotetaan tai ylipäätään katotaan tai yhtään minkäänlaisesta huomiosta tuntemattomilta ja jotenkin nykyään on kivempaa kun oikeestaan tietää et ainakun joku mua kattoo, se todennäkösesti kattoo vaan mun hiuksia :D. Niin tosiaan, piti selittää tätä blogin nimeä, yksinkertaisesti se tuli siitä, että taisi Hamppukaupunki soida koneella kun bloggeriin liityin ja blogia perustin, joten iskin siihen sit kauniin Hamppukaupungin, enkä sitä kyllä enää vaihda vaikka siihen suuntaan on vähän vinkattu ;). Ei tartte olla aina pilvessä vaikka kirjottaiskin blogia jonka nimi on Hamppukaupunki.

Jostain syystä tänne eksytään paljon hakusanalla marraskuu, oonkohan kertaakaan ees kirjottanu tänne  sanaa marraskuu? No okei, nyt on marraskuu ja kohta oon kirjottanu neljä postausta kun on neljäs päivä, wuuhuu. Voin kans kertoo et marraskuussa on NaNoWriMo. Haluaisin osallistua tänä vuonna, mutta en nyt vielä oo kerinny joten en tiiä jaksanko :D. Viime vuonna yritin mutta jaksoin ehkä joku kaks päivää kirjottaa ja siihe jäi. Voisin jatkaa sitä samaa ja aina joka vuos kaks päivää :D.

Helena Leimola, se en ole minä, mutta näköjään joku eläintenoikeuksien puolustaja. Opin tässä samalla itekin kaikkea kun otan selvää miten tänne eksytään.

Joululahjoja tänne tullaan kovasti etsiskelemään, mut en kyllä mitään toivelistoja kirjottele vielä, enpä sinne keksikään kun pari asiaa joista yks on ainoastaan realistinen toive :D. Viimevuoden listaa varmaan kyllä löytyy joidenkin joulutagien alta.

Sanalla kulttuurihistoria oli kanssa tänne eksytty. Mulla on tässä jaksossa kurssi nimeltä taide- ja kulttuurihistoria, joka käsittää taiteen eri aikakausien läpikäymistä, esitelmää jostakin taiteilijasta, joitain pieniä maalaus ja piirustustöitä ja paaaaljon museokäyntejä ja pari leffaa. Ekalla tunnilla piti valita jonkun taiteilijan työ ja tehdä siitä omanlainen versio. Valitsin Hugo Simbergin Kuoleman puutarhan, koska tykkään siitä ja vaihoin luurangot mustissa kaavuissa punarastasiksi tytöiksi liloissa kaavuissa :D. Yleisilme vähän piristyi. Värit siinä onnistu mukavasti ja sain siihen ihan hyvin Hugo Simbergin ominaispiirteitä kans mukaan, ehkä skannaan sen ja laitan näytille jos ne työt saa joskus kotiin viiä. Eilen oli toinen tuntikokonaisuus tätä ainetta, mutta jätin välistä koska kävin ottaa taidehistoriaa selkääni ;).

Söpö blogspot on kans yksi hakusana ja oonhan mä ihan söpö, mutta etitkö söpöö galtsust? :DDD

ps. en millään haluis vaihtaa tota ikää tuolta sivuboksista :((( En haluu olla vanhempi!

2 kommenttia:

  1. Uu olis kiva nähdä tuo maalaus! Ite tein joskus siitä "Leikkiviä poikia rannalla"-teoksesta sellaisen pelottavan surrealistisen version, jossa oli valkonaamaisia tyttöjä tonkimassa levää vedestä ja sen nimi oli Leväperäinen uni :D

    VastaaPoista
  2. voi vitsit kuulostaa kivalta toi sun! Laitan sen kyllä tänne näytille jos sen joskus kotia saan :D.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...