tiistaina, marraskuuta 09, 2010

Ilmoitusasiaa!

Torstaina alkaa tämmönen reilun kuukauden kouluprojekti joka tulee viemään aika kivasti mun viikonloppuja, joten ei kannata olettaa että kirjottelisin kauheesti mitään!

Taisin kertoo et otin uuden tatuoinnin? Ainakin tossa sivupalkissa se lukee viimisenä ostoksena :D. Joskus laitan siitä kuvaakin, mutta se on niin hieno, et haluun et se kuva on HIENO sitkun semmosen tänne laitan, omasta selästä on vaan vaikee ottaa kuvia. MUTTA halusin kertoo että kuuutiiitttaaaa niiin kamalasti kun noi ruvet alkaa nyt lähtee. En oo onneks raapassu ku kerran vahingossa! Kohta pitää kans ostaa uus bepanteeni.

Mul on aika pitkät melkeen kaikki kynnet ja niissä on ollu kaikkii erilaisia glittermanikyyrejä tässä vähän aikaa, yritän ottaa kuvia! Enkä oo vieläkään kerinny kokeilla synttärilahjoja, eli kaikkii kynsijudui.

Sit pari ihanaa ajatusta pimeeseen loppusyksyyn/alkutalveen:Tämän haluan ehdottomasti toteuttaa ens kesänä! Maassa tai trampoliinilla ihan kunnon patjojen, peittojen, tyynyjen ja pyjamien kanssa <3.


<3______________________<3


 Niin, kirjottelen nykyään sinne ison tyttöporukan yhteiseen blogiinkin, mutten taida sitä mainostella täällä ainakaan vielä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...